(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Molnár Norbert Dátum: 2010-06-20 19:35:22
Üdv mindenkinek ! Nekem olyan kérdésem lenne hogy aki járt a Georgina apartmanban az írja le kérem hogy milyennek találta a szobákat , és magát az apartmant . A családommal júli 23án hajnalban indulunk Zakynthosra és tisztában szeretnénk lenni egy két dologgal kapcsolatban. Ezen a környéken ( Agios Sostis ) mekkora a nyüzsgés éjszakánként ? Az apartmanban a Wifi csak a recepciónál működik v a szobákba is felmegy ? Minden szobában van TV ? ( F1 lesz azon a hétvégén amikor megyünk és nem akarunk lemaradni róla ) smile majd ha lesz kérdésem akkor írok smile
Zsuponyó Beáta Dátum: 2010-06-20 18:02:59
Üdv Mindenkinek! A Párommal július 3tól leszünk egy hete Zakynthoson a Georgina Apartmanban:) Lenne egy pár kérdésünk: - van az apartmanba kávéfőző? - Laganas és Agios Sostis között nagy távolság gyalog közlekedni? - melyik partszakaszok a legnyüzsgőbbek? - a diszkószigeten és egyéb szórakozóhelyeken milyen árak vannak? (belépők stb.) - a csúszdaparkba érdemes ellátogatni? sok csúszda van? nem tudom mennyire vagytok ismerősök Mogyoródon, mondjuk ahhoz képest? - kétszemélyes quadbérlésre van lehetőség? Mi egyébként Miskolcról indulunk, száll még fel ott valaki? Előre is köszönjük a válaszokat:)
Szántai János Gábor Dátum: 2010-06-20 17:59:41
Kedves Viki, a http://www.google.hu -ra beírod, hogy: "Zakynthos weather" és akkor meglátod, hogy mi újság :S
Tóth Viktória Dátum: 2010-06-20 17:28:02
Sziasztok Lenne pár Kérdésem. 2 hét mulva megyünk Zakynthosra. A Georgina Apartmannban száálunk meg a 409-es szobában. Először is azt szeretném hogy tudja e valaki hogy abban a szobában van e hűtő, mikro vagy rezsó bármelyike? A másik kérdésem az lenne hogy ott hány fokos a tenger és hogy ott is ilyen rossz e az idő mint M.o-on, vagy ott jó az idő?
Szántai János Gábor Dátum: 2010-06-20 15:42:23
Kedves Petrovszki Ágnes! Nekem egyszer vagy 10 évvel ezelőtt egy központi okmányirodában intézték, valahol a Belvárosban. Fénykép, papírokat aláírni, aztán elmentem, ettem valamit, ittam egy kávét, és már kész is volt. Meg nem mondom már, hogy hol, és hogy egyáltalán még mindig van -e ilyen, de telefonálj párat, szerintem is megéri, mert megcsinálják. Csak pénz kérdése az egész :) Mint ahogy minden :)) Remélem 25-én találkozunk a buszon ;) Akik a Georginában vagy az Ibériában laknak 26-tól, jelentkezzenek már :) Egy szimpatikus fiatal pár keres 2 vagy 3 főt, akivel megoszthatnánk a verdát, amit bérelni készülünk. Ha egy hétre vesszük ki, sokkal olcsóbb. Meg is lehet beszélni, hogy 2 napig a miénk, 2 napig a tiétek, és akkor nem is kell közösködni :) De engem inkább a meccsnézés érdekelne :)) Hol vagytok utazók? :)