(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kiss Julianna Dátum: 2010-06-19 22:25:11
Szia Ágnes! Egyik kolléganőmnek két évvel ezelőtt -kétszeres eljárási díjért- soron kívül, néhány órán belül elkészült az útlevele. Érdeklődj már hétfőn reggel a helyi Okmányirodában, hogy hol lehet soron kívül meghosszabbíttatni az útlevelet.
Petrovszki Ágnes Dátum: 2010-06-19 21:53:23
Sziasztok! Épp most olvastam egy korábbi bejegyzést, amely az útlevél szükségessgéről ír, ha Zakynthosra utazunk.Sajnos későn kaptam észbe,mert mi pénteken (25-én) indulunk Görögbe, és nekem nincs érvényes útlevelem.Szerintetek, ha hétfőn soron kívül csináltatom meg, megkapom csütörtökig? És ha nem, gyakorlatilag el sem kell indulnunk? Persze ezt nagyon nem szeretnénk!!!
Szabó Kata Dátum: 2010-06-18 18:16:30
Sziasztok! Mi augusztus 13.-án utazunk a barátommal busszal Budapestről Agois Sostisba, a Georgina apartmanba. Mivel jogosítványom még nincs olyan rég óta, tehát nem vezethetek még külföldön, ezért arra gondoltam, hogy szívesen csatlakoznánk bárkihez, akinek van kedve 1-2 napra autót bérelni, és felfedezni a sziget északkeleti és nyugati partszakaszait, strandjait. Így aztán Ő is jól járna, mert olcsóbb is lenne. A sziget közelebb eső részeit kerékpárral terveztük bejárni. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mennyiért lehet bérelni illetve, hogy mennyire alkalmasak az utak a biciklizésre? Előre is köszönöm a válaszokat!:) Kellemes nyaralást mindenkinek aki Zakynthosra megy!:)
Zabagloné Váradi Margit Dátum: 2010-06-16 10:46:26
írta ekkor: 2010-06-15 12:33:50
sziasztok mi is juli 9 én megyünk de mi egerböl! azt szeretném megkérdezni hogy kßh banknál van biztositásom elvileg ott azt mondják jo oda is ! valaki tudja esetleg biztosra ! közös kocsibérlésben mi is benne lennénk mi 2 utazunk a páromal!
Szia! Mi hatan utazunk, így nem férünk be 1 autóba. Jó lenne, ha társulnátok hozzánk és együtt bérelnénk autót. Nekem is a bankkártyán van a biztosításom és tavaly minden gond nélkül elfogadták Görögországban. Megadom az e-mail címemet, írj ide! [email protected]
ifj. Cseh Ferenc Dátum: 2010-06-16 08:33:16
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy az ingyenes wifi-nél van-e bármilyen jellegű megkötés? (Port szűrés, adatforgalmi korlátozás, stb. ) Munkám miatt fontos... Másik kérdésem. Hol érdemes eurót váltani? Zakynthoson bankautomatából vagy Magyarországon pénzváltónál?