(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-06-01 11:09:50
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-05-31 19:09:10
Kedves Mariann! Utasaink a Georgina apartman medencéjét használhatják minden nap 10-17 óráig. Mint ahogy azt már az előző oldalon is írtam, a www.meteo.gr oldalt ajánlom. Viszont az előrejelzés szinte óránkként változik, ezért szerintem nem érdemes előre az idő miatt aggódni, befolyásolni úgy sem tudjuk, inkább csak bízni kell abban, hogy Zeus kegyes lesz hozzánk és jó idővel ajándékoz meg minket a jövőhéten is smile Jó utat kívánok, szombaton találkozunk! Vivien
Kedves Vivien, Autóbusszal utazunk ki Zakyntosra. Előre is köszönöm válaszod és segítséged. Adry
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-01 10:40:27
Kedves Judit! Először is, köszönöm a jókívánságokat! Örülök, hogy szerencsésen és időben hazaértetek és hogy jól éreztétek magatokat a szigeten! Mindig jó hallani a pozitív visszajelzéseket. :) Én sem igazán értem, hogy a Jenny apartman miért kevésbé népszerű, mint a többi (nekem személy szerint az a kedvencem). Lehet, hogy a beszámolód után több embernek szimpatikus lesz. :) További szép nyarat kívánok Nektek! Üdv. Vivien
Vincze Judit Dátum: 2010-05-31 23:58:04
Sziasztok! Június 04-én megyünk Zakynthosra Székesfehérvárról. Megy még innen valaki? :) Judit
Tóth Judit Dátum: 2010-05-31 22:47:33
Kedves Vivien! Szerencsésen és a tervezett időpontban hazaértünk. A GT sofőrjei tényleg szuperek és csak a szerb-magyar határon kellett kicsit többet várakoznunk. Köszönjük ezt a szép hetet, mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A sziget gyönyörű, az időjárás kellemes volt és a tenger hőmérséklete is napról napra jobb. Ha hosszú pancsolásra nem is, úszásra teljesen alkalmas volt már a víz a múlt héten. A Jenny apartmannal maximálisan meg voltunk elégedve, nem is értem, hogy miért választják kevesebben, mint a másik két apartmant! Szerintem összességében ez a legjobb apartman a GT kínálatában. Én nem voltam bent az Ibériában, de sokszor elmentünk előtte útban Laganas felé és véleményem szerint kevésbé jó az elhelyezkedése, mint a Georginának és a Jennynek.(Csak légvonalban van közelebb a tengerhez, valójában a két település közt van és a minimum 15 percet kell gyalogolni bármelyik strandhoz. A másik két apartmanháztól 5 perc a Koukla beach) Hogy nem a Georginában foglaltam, azt sem bánom, nézetem szerint nem feltétlenül szerencsés, ha a szálláshoz taverna(étterem) is tartozik és itt most nem a zajra gondolok, hisz a zene mindig véget ért az alvás idejére. Összességében mindhárom szálláshely jó, ki-ki a maga szempontjai szerint választhat és én köszönöm azoknak (pl. Grandzsuzsi és mások), akik megerősítettek a választásomban: Nekünk nagyon bejött a Jenny,minden szempontbó!! Csak pozitív dolgokat tudnék róla mondani. Aki pedig kisebb gyerekkel utazik, mindenképpen ezt érdemes választani, mert kifejezetten gyerekbarát (játszótér a kertben) Mindenkinek jó nyaralást, Viviennek pedig további jó munkát és jó szezont! Üdv, Judit
Grand Zakynthos Dátum: 2010-05-31 19:09:10
Drávecz Mariann írta ekkor: 2010-05-31 14:02:41
Sziasztok! június 4-én indulunk Zakynthosra az Ibéria apartmanba. Tudtok már a jövő hétre nézve valamilyen hiteles időjárás előrejelzést, mert ahány oldalt nézek meg annyiféle időt látok. Illetve kérdezném, hogy a GT utasai akkor melyik medencét használhatják mert szóba került a Bozoki is és a Georgina is. Köszi.
Kedves Mariann! Utasaink a Georgina apartman medencéjét használhatják minden nap 10-17 óráig. Mint ahogy azt már az előző oldalon is írtam, a www.meteo.gr oldalt ajánlom. Viszont az előrejelzés szinte óránkként változik, ezért szerintem nem érdemes előre az idő miatt aggódni, befolyásolni úgy sem tudjuk, inkább csak bízni kell abban, hogy Zeus kegyes lesz hozzánk és jó idővel ajándékoz meg minket a jövőhéten is smile Jó utat kívánok, szombaton találkozunk! Vivien