Kedves Vivien!
Szerencsésen és a tervezett időpontban hazaértünk. A GT sofőrjei tényleg szuperek és csak a szerb-magyar határon kellett kicsit többet várakoznunk. Köszönjük ezt a szép hetet, mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A sziget gyönyörű, az időjárás kellemes volt és a tenger hőmérséklete is napról napra jobb. Ha hosszú pancsolásra nem is, úszásra teljesen alkalmas volt már a víz a múlt héten. A Jenny apartmannal maximálisan meg voltunk elégedve, nem is értem, hogy miért választják kevesebben, mint a másik két apartmant! Szerintem összességében ez a legjobb apartman a GT kínálatában. Én nem voltam bent az Ibériában, de sokszor elmentünk előtte útban Laganas felé és véleményem szerint kevésbé jó az elhelyezkedése, mint a Georginának és a Jennynek.(Csak légvonalban van közelebb a tengerhez, valójában a két település közt van és a minimum 15 percet kell gyalogolni bármelyik strandhoz. A másik két apartmanháztól 5 perc a Koukla beach) Hogy nem a Georginában foglaltam, azt sem bánom, nézetem szerint nem feltétlenül szerencsés, ha a szálláshoz taverna(étterem) is tartozik és itt most nem a zajra gondolok, hisz a zene mindig véget ért az alvás idejére. Összességében mindhárom szálláshely jó, ki-ki a maga szempontjai szerint választhat és én köszönöm azoknak (pl. Grandzsuzsi és mások), akik megerősítettek a választásomban: Nekünk nagyon bejött a Jenny,minden szempontbó!! Csak pozitív dolgokat tudnék róla mondani. Aki pedig kisebb gyerekkel utazik, mindenképpen ezt érdemes választani, mert kifejezetten gyerekbarát (játszótér a kertben) Mindenkinek jó nyaralást, Viviennek pedig további jó munkát és jó szezont!
Üdv, Judit