(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szűcs Gergő Dátum: 2010-05-31 09:06:06
Kedves Noémi! Véleményem szerint a szigeten bérelt autót nem lehet "kivinni". De érdemes szétnézni, mert akár Killini kikötőjében is lehet bérelni autót. A táv 600km oda-vissza, kicsiny bérelt autóval borzalom is lehet az út. Érdemes nagyobb testesebb autóval próbálkozni, bérelni viszont Punto-nál nagyobbat nem igazán lehet. Busszal is megpróbálhatjátok.
Brumár Noémi Dátum: 2010-05-30 20:01:38
Sziasztok! A párommal Zakynthosra szeretnénk utazni,de a kint töltött idö alatt Athént is szeretnénk megcsodálni. A kérdésem az,hogy a szigeten bérelt autót át lehet e vinni komppal Görögországba,vagy sem??? Noémi
Giczi Klementina Dátum: 2010-05-30 11:21:32
Kedves Gabi! Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogjuk magunkat érezni. Üdv: Klemi
Dátum: 2010-05-30 10:14:59
Szia Gabi!Kedves vagy,köszönjük az infokat!
Dátum: 2010-05-30 00:08:40
Kedves Klementina! Én az első turnussal utaztam. Sajnos az idő igen csak változékony volt. De már lehetett fürödni. Érdemes a diszkó szigetre is bemenni, 4 euró volt a belépő. Persze le lehetett fogyasztani. Hangulatos, kellemes hely. Nem szabad kihagyni. Én az Ibériában laktam. Nagyon szép apartman. Azoknak javaslom akik a kikötőhöz vagy Laganas ba többször is be szeretne menni. A Georgina közel van a központhoz, szép étterme és hangulatos medencés kis kertje van. A Jenny picit odébb van, szép tágas szobákkal. Vivien nagyon kedves, aranyos, segítőkész. Bátran lehet hozzá fordulni kérdéssel, kéréssel. Van nyitó és záró buli. Mind kettő kellemes estét nyújtott számomra. A görögországi belpolitikai, gazdasági problémák nem voltak hatással a nyaralásomra. Vagyis nagyon kellemesen telt a pihenésem és bátran ajánlom Neked és másoknak is Zakynthost .Üdvözlettel: Gabi