(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2010-05-28 10:49:29
Goda Nikoletta írta ekkor: 2010-05-24 10:31:52
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az apartmanokat hány órától lehet elfoglalni? Az Ibéria apartmanba fogunk menni.
Kedves Nikoletta! A szobákat, ahogy az a katalógusban is szerepel, elvileg 14:00-16:00 lehet elfoglalni. Természetesen, ha a takarítással hamarabb elkészülnek, akkor korábban is be lehet költözni a szobákba. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-05-28 10:45:48
Kedves fórumozók! Aki a sziget éghajlatára és átlagos középhőmérsékleteire kíváncsi, azoknak ajánlom a következő linket: www.weather.a-z.info.hu/gr/.../zakynthos/klima.php Időjárásjóslásba nem szeretnék bocsátkozni, mert, ahogy azt az utóbbi időkben is láthattuk, az időjárás kiszámíthatatlan. Az elmúlt hetek időjárásának köszönhetően a tenger még csak most melegszik, de azért a sekélyebb részeken már kellemesen meleg, napközben 23-25 fok van, de estére azért még lehűl a levegő. Aktuális időjárás: www.meteo.gr. Néhány bolti ár: 0,5kg kenyér 0,9 Euro; 1 zsugor szénsavmentes ásványvíz 1,80 Eurotól; 1 zsugor szénsavas ásványvíz 3,5 Eurotól; 1l tej kb. 1,30 Euro; 1,5l szénsavas üdítő 1,80 Eurotól; 1l gyümölcslé kb. 1,50-2 Euro. Éttermi árak kb.: görög saláta 5,50 Euro, gyros pitában 2 Euro; gyros tál 9 Euro, souvlaki 9,50 Euro, mousaka 7,50 Euro, főételek 9-12 Euro, pizzák 9,50 Euro, tengergyümölcsei 12 Eurotól. Előszezonban biciklibérlés 8 Euro/naptól, motorbérlés 12 Euro/naptól, autóbérlés 38 Euro/naptól, az árak típustól és a kölcsönzés időtartalmától is függenek (meg persze attól, hogy mennyit sikerül alkudni az árból). Kívánok mindenkinek kellemes készülődést, jó utat és természetesen jó időd! Üdv. Vivien
Simon Kornélia Dátum: 2010-05-26 17:44:34
Kedves Vivien! A szigettúra ill. a kefalóniai program melyik napokon van. Érdeklődni szeretnék még autó- ill. bicikli bérlési árakkal kapcsolatban így előszezonban. Előre is köszönöm!
Vavrecky Tibor Dátum: 2010-05-25 22:52:37
Sziasztok. Én a párommal szeptemberben készülök Zakynthos-ra nyaralni, jobban mondva szeptember elején valamikor, mégjobban megmondva, egészen csak szeptemberben, sajnos, ami még sajnos kicsit odébb van, és már most alig birom kivárni Jó lenne ha kicsit most elölre tudnám állítani az időt :)) Ezt a kis szigetet választottuk a képek és beszámolók alapján, mert legjobban Zakynthos fogta meg tetszésünket, bár szerintem Görögországban minden hely csodálatos, főleg a Görög szigetek! Én 3 éve Rhodos-on voltam, engem az a hely nagyon megfogott, nem csalódtam benne, remélem Zakynthos is így meg fogja ragadni majd szeptemberben a szívemet, és remélem jó időt fogunk ki smile ! Addig a felhőket fújjátok el a szigetről, hogy szép időnk legyen smile ! Sziasztok, és várom én is az élménybeszámolókat kiváncsi tekintettel smile
Giczi Klementina Dátum: 2010-05-25 13:01:49
Sziasztok! Az első turnustól várom az élménybeszámolókat!!!! smile Köszi előre is!