(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Tóth Judit Dátum: 2010-05-17 09:22:48
Szia Vivien! Van róla információd, vagy elképzelésed, hogy mi az oka a busz menetrendváltozásnak? A határon nagyok az állásidők vagy kompmenetrend változás lépett életbe? Az első turnus érkezésével minden rendben volt? Mikorra értek Agios Sostisba? Milyen most ott az idő? Jeleznek -e a meteorológusok komolyabb esőt a jövő hétre? Mert itt katasztrófális az idő: folyamatosan esik, vihar, hideg, szóval, minden, csak nem május közepére jellemző az időjárás. Előre is köszönöm a választ! Üdv, Judit
Tóth Judit Dátum: 2010-05-17 09:17:10
Tóth Viktória írta ekkor: 2010-05-17 07:18:05
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a buszmenetrendváltozással kapcsolatban. azok az időpontok amik a buszmenetrend fül alatt nvannak azok az eredeti időpontok és abból kell egy órát leszámítani? vagy azok már az egy órával későbbiek? Remélem érthető a kérdés. Előszere is köszi a választ. Üdv: Viki
Szia! Én összevetettem a katalógussal: a mentrend fül alatt már az új indulási időpontok vannak.
Tóth Viktória Dátum: 2010-05-17 07:18:05
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a buszmenetrendváltozással kapcsolatban. azok az időpontok amik a buszmenetrend fül alatt nvannak azok az eredeti időpontok és abból kell egy órát leszámítani? vagy azok már az egy órával későbbiek? Remélem érthető a kérdés. Előszere is köszi a választ. Üdv: Viki
Kaló Krisztina Dátum: 2010-05-16 10:21:04
Sziasztok! Szeretném megkérdezni van-e valakinek infója a görög, esteleg macedon, szerb autógázárakról?
Grand Zakynthos Dátum: 2010-05-15 20:31:34
Mikó írta ekkor: 2010-05-15 14:42:46
Sziasztok! Szia Vivien! A segítségedet szeretném kérni. A nevem Mikó Georgina, az Anyukám Dimitrov Éva pénteken utazott Görögországba és hogy- hogy nem itthon felejtette a telefonját. Amióta felszállt a buszra nem tudunk semmit Róla, ami nemcsak Minket ( a családját és a barátját ) zavarja, hanem minden bizonnyal Őt is. Szerintem fejből még az én számomat sem tudja, szóval szeretném kérni, hogy juttasd el hozzá: 06-20-472-78-85. Gondolom telefonkártyát tud venni, így mihamarabb tudunk Vele beszélni. Segítségedett előre is köszönjük! Kellemes nyaralást Mindenkinek! Üdvözlettel: Gini
Szia Gini! Anyukád megérkezett, már kártyát is vett, délután próbálta hívni a saját számát (mert ahogy írtad,nem tudta a tiedet), hátha azon elér, de nem sikerült. Most megyek és odaadom Neki a számod, szóval biztosan hamarosan telefonálni fog. Remélem, hamarosan tudtok egymással beszélni! Üdv. Vivien