(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Mikó Dátum: 2010-05-15 14:42:46
Sziasztok! Szia Vivien! A segítségedet szeretném kérni. A nevem Mikó Georgina, az Anyukám Dimitrov Éva pénteken utazott Görögországba és hogy- hogy nem itthon felejtette a telefonját. Amióta felszállt a buszra nem tudunk semmit Róla, ami nemcsak Minket ( a családját és a barátját ) zavarja, hanem minden bizonnyal Őt is. Szerintem fejből még az én számomat sem tudja, szóval szeretném kérni, hogy juttasd el hozzá: 06-20-472-78-85. Gondolom telefonkártyát tud venni, így mihamarabb tudunk Vele beszélni. Segítségedett előre is köszönjük! Kellemes nyaralást Mindenkinek! Üdvözlettel: Gini
Grand Zakynthos Dátum: 2010-05-14 15:48:01
Kedves Judit! Köszönöm a jókívánságokat! Itt most kb. 30 fok van, mi még nem mártóztunk meg a tengerben, de nem azért, mert hideg, hanem mert még nem volt rá időnk. Egyébként sokan napoznak, fürdenek már a parton, még gyerekeket is láttunk a vízben. Jó utat Nektek, szeretettel várlak Titeket! Üdv. Vivien
Tóth Judit Dátum: 2010-05-14 08:28:18
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-05-11 11:53:17
Kedves Fórumozók, leendő Utasaim! Varga Vivien vagyok, a Grand Tours idegenvezetője, az idén én fogom fogadni a szigetre látogató kedves vendégeinket. Bármilyen kérésük, kérdésük van, szívesen állok rendelkezésükre, nemcsak a helyszínen, hanem itt a fórumon is. Az első turnus vendégeinek jó készülődést kívánok, a jó időt megrendeltem, ma kb. 29 fok van a szigeten. Jó utat kívánok, szombaton találkozunk, ha addig is bármilyen kérdésük van, szívesen válaszolok! Üdv. Vivien
Kedves Vivien! Isten hozott a Zakynthos fórumon! Jó munkát az első turnushoz! Egy hét múlva már mi is úton leszünk Agios Sostis felé, tehát hamarosan találkozunk. Remélhetőleg ott majd felmelegszünk egy kicsit. Itt most 10 fok alatti max. hőmérsékletet ígértek erre a hétvégére! Ti pedig lehet, hogy már a tengerbe is bemerészkedtek...Üdv, Judit
Tóth Judit Dátum: 2010-05-14 08:13:48
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-05-11 11:01:44
Kedves Utasaink, Fórumozók! Most érkeztünk meg Görögországba, ezért nem volt lehetőségünk válaszolni. Elnézést kérünk mindenkitől a megkésett válaszokért. Gyors jelentés a görögországi helyzetről. Először Parálián jártunk, és tegnap estére értünk le Zakynthosra. Semmilyen változást nem tapasztaltunk, illetve a görög emberek is megnyugtattak minket, hogy nincs ok aggodalomra. Elmondták, hogy a zavargások csak Athénban és Thessalonikiben voltak, amit ugyanúgy egy szűk csoport csinált, mint Magyarországon néhány éve. Nem sztrájkolnak, az alkoholt, cigarettát és az üzemanyagot leszámítva az árak a tavalyi évhez képest nem emelkedtek. Sorra nyitnak az új üzletek mindkét helyen. A benzin ára jelenleg : kb. 1.50Euro, a diesel: kb. 1.30. Az autopályadíj sem változott. A zakynthosi komp menetrendje változatlan. Reméljük mindenkit sikerült megnyugtatni és a médiában látott és hallott rémhírek senkinek sem veszik el a kedvét a nyaralástól. Szeretnék elköszönni az utasoktól, és átadni a fórumot Varga Viviennek a Grand Tours idei zakynthosi idegenvezetőjének. Mindenkinek nagyon kellemes és élményekben gazdag nyarat kívánok. Üdvözlettel Zsuzsi
Kedves Zsuzsi! Köszönjük a megnyugtató híreket! Jó munkát kívánunk neked az új "állomáshelyeden"! Üdv, Judit
Grand Zakynthos Dátum: 2010-05-11 11:56:10
Sohár Ferenc írta ekkor: 2010-05-06 19:51:16
Sziasztok! Segítséget kérnék abban, hogy a Laganasban található Lidl-ben elfogadnak-e Mastercard kártyát fizetőeszközként? Köszönöm előre is
Kedves Ferenc! Megérdeklődtük és a Lidlben elfogadnak Mastercardot. Üdv. Vivien