(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szűcs Gergő Dátum: 2010-04-08 22:47:41
smile smile smile smile smile smile
Vécsei Zsanett Dátum: 2010-04-06 19:08:32
Szia Grandzsuzsi! Azt szeretném kérdezni tőled hogy érdemes-e kint Zakynthoson aranyat(eljegyzésigyürüt) venni? olcsóbb mint magyarországon, és szebbek is ? Előre is köszönöm válaszod! Üdv: Zsani
Dátum: 2010-04-02 20:31:39
Hello mindenkinek! Én 2008 szeptemberében voltam Zakynthoson. Mi Tsilivibe voltunk elszálásolva. Az egész sziget valami gyönyörű, a hajós kirándulásokat semmi képpen nem szabad kihagyni ésérdemes valamilyen járművet bérelni, mert egyénileg is fel lehet fedezni az egészet. Mi quadot béreltünk és két nap alatt nagyon sok mindent (a sziget 70%át felfedeztük) Még szeptember közepén is 40 fok volt és az akkori idegenvezetőnk azt mondta, mióta ő ott volt nem is esett, de még csak felhő sem volt. A víz pedig hihetetlen meleg volt. Angol sok lesz, főleg Laganasban, rájuk vannak berendezkedve a görögök (kaja, étterem, boltok-tele van mű kenyerekkel), de el lehet őket viselni egy ilyen gyönyörű helyen. Távolságok nincsenek a szigeten-szinte. Volt hogy egy délután alatt a part mentén 3 falut gyalogoltunk. Nagyon fogjátok élvezni! Hihetetlen gyönyörű hely!
Szűcs Gergő Dátum: 2010-04-01 23:13:15
Bajzák József írta ekkor: 2010-04-01 16:32:20
Kedves Zsuzsi! Köszönöm a gyors választ. Mi a Jennybe megyünk jóli 10-24-ig. Olvasgattam leírásokat, de szeretnék még egy-két dolgot kérdezni, és nagyon megköszönném ha valaki tudna még néhány dologban felvilágosítást adni, akár itt, akár e-mail címre: [email protected]. Uttal kapcsolatban kérdezném, hogy aki már volt, mert az útvonal tervező érdekes utat adott ki, hogy jól gondolom e, hogy LAmiától, érdemes a hegyeken keresztül menni, és van ott Patra előtt egy tenger híd azon átmenni? A másik, hogy aki volt már a Jennyben, a felszereltsége milyen, mi az amit szükséges vinni, a harmadik a tengerpart lenne, hogy milyen azon a részen. Tényleg homokos, és lassan mélyülő? Válaszokat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Bajzák József
Kedves József! Mi a hidas úton fogunk menni, ezen az úton mennek a buszok is. A tengerpart nagyon lassan mélyülő, és homokos. Az úttal kapcsolatban én még várom az infókat az autópályadíjjakkal kapcsolatban.
Bajzák József Dátum: 2010-04-01 16:32:20
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-03-31 21:01:29
Kedves József! 2 évvel ezelőtt volt egy társaság, akik 3 motorcsónakot hoztak. Bár ez érkezésük napján derült ki, de így is sikerült megoldanunk a tárolást. Agios Sostisnál van egy kikötő és a halászok segítettek helyet találni. Fizetniük nem kellett érte. Ők a szeptemberi időszakban voltak és akkor már nem volt tele a kikötő. Természetesen attól is függ, hogy melyik időszakban szeretnének menni, de Zakynthoson is jellemző, hogy segítőkészek a görögök. Üdvözlettel: Zsuzsi
Kedves Zsuzsi! Köszönöm a gyors választ. Mi a Jennybe megyünk jóli 10-24-ig. Olvasgattam leírásokat, de szeretnék még egy-két dolgot kérdezni, és nagyon megköszönném ha valaki tudna még néhány dologban felvilágosítást adni, akár itt, akár e-mail címre: [email protected]. Uttal kapcsolatban kérdezném, hogy aki már volt, mert az útvonal tervező érdekes utat adott ki, hogy jól gondolom e, hogy LAmiától, érdemes a hegyeken keresztül menni, és van ott Patra előtt egy tenger híd azon átmenni? A másik, hogy aki volt már a Jennyben, a felszereltsége milyen, mi az amit szükséges vinni, a harmadik a tengerpart lenne, hogy milyen azon a részen. Tényleg homokos, és lassan mélyülő? Válaszokat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Bajzák József