(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-03-23 16:36:29
helló! Nagy segitségre lenne szükségem! Pár éve volt maguknál egy idegenvezető! Hagymássi Szilvia! Esetleg nem tudnak valamilyen elérhetőséget? bármilyen segitséget nagyon köszönök!!!
V. Bence Dátum: 2010-03-23 15:33:37
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-03-21 20:42:07
Kedves Bence! Az árak hasonlóak, mint Korfun. Egyedül az autóbérlés ára az, ami most hirtelen eszembe jutott, hogy kicsit drágább Zakynthoson. Ha esetleg van konkrét dolog, aminek az ára érdekel, írd meg és válaszolok. Rengeteg szórakozási lehetőség van a szigeten. Bulizás szempontjából a szomszédos Laganas nagyon ideális hely, rengeteg discó, bár és pub található ott. Ha pedig a vizisportok érdekelnek, arra is van lehetőség, igaz az egy kicsit messzebb, a Vassilikos-félszigeten. Az augusztusi időszakban nagyon meleg szokott lenni, 35 fok és előfordul még annál melegebb is. Eső nem valószínű, de előfordulhat 1-2 esős nap, ami szerencsére 1-2 óránál nem szokott tovább tartani. Remélem tudtam segíteni. Üdvözlettel: Zsuzsi
Szia! Köszönöm a gyors választ! Említetted Laganas-t! Milyen távolságra található? Mivel lehet könnyen megközelíteni? Köszönöm szia
Grand Zakynthos Dátum: 2010-03-21 21:02:55
Tóth Judit írta ekkor: 2010-03-21 17:08:22
Kedves Zsuzsi! Az utolsó mondatod (" a telepített idegenvezető majd fog menetrendet adni " ) elgondolkoztatott: Nem te vagy a telepített idegenvezető? Eddig úgy gondoltam...Más. Ezek szerint csak Laganasból lehet busszal Zakyntos városba vagy bárhová máshová eljutni? Agios Sostisból nincs buszjárat? Még egy kérdésem van. Ha a Jennyben egy adott turnusra csak 2-3 aparmant foglalnak le a GT-s utasok, kiadják vajon a többit más (pl.angol) vendégeknek? Vagy ezeket az apartmanokat mindenképpen fenntartják az irodának? Előre is köszönöm a választ. Üdv, Judit
Kedves Judit! Tavaly már indítottak járatot Agios Sostisból Laganasba. Hivatalosan háromszor járt naponta, de a nyár folyamán egyszer sem jött a kiírt időben, így az utasok a várakozás helyett átsétáltak inkább Laganasba. Ettől függetlenül lehet, hogy idén már rendesen fog közlekedni. A Jenny apartman szobáival egész nyáron a GT rendelkezik, tehát, ha van is üres szoba, akkor azt csak az iroda beleegyezésével adhatják ki. Nem kell tartani az angol turistáktól. Igen Judit, jól olvastál a sorok között. Idén nem én leszek az idegenvezető Zakynthoson, hanem Vivien, akit már a Paráliás fórumról ismerhettek. Májustól ő fogja átvenni a fórumot, addig én válaszolok. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2010-03-21 20:42:07
V. Bence írta ekkor: 2010-03-21 10:11:41
Augusztus 28-al megyünk Zakynthosra! Milyen szórakozási lehetőségek vannak? Hasonló árakra számítsunk mind Korfun? Időjárás? ->Augusztus végén, szeptember elején, milyen az idő? Köszönöm, a választ! Bence
Kedves Bence! Az árak hasonlóak, mint Korfun. Egyedül az autóbérlés ára az, ami most hirtelen eszembe jutott, hogy kicsit drágább Zakynthoson. Ha esetleg van konkrét dolog, aminek az ára érdekel, írd meg és válaszolok. Rengeteg szórakozási lehetőség van a szigeten. Bulizás szempontjából a szomszédos Laganas nagyon ideális hely, rengeteg discó, bár és pub található ott. Ha pedig a vizisportok érdekelnek, arra is van lehetőség, igaz az egy kicsit messzebb, a Vassilikos-félszigeten. Az augusztusi időszakban nagyon meleg szokott lenni, 35 fok és előfordul még annál melegebb is. Eső nem valószínű, de előfordulhat 1-2 esős nap, ami szerencsére 1-2 óránál nem szokott tovább tartani. Remélem tudtam segíteni. Üdvözlettel: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2010-03-21 20:19:51
Gombos Sándor írta ekkor: 2010-03-20 20:01:37
Kedves Zsuzsa! Köszönöm a tájékoztatást, már szinte ott sétáltam az utcákon és a tengerparton.Kérdezném , hogy a helybeni strandoláshoz van -e értelme, helye a saját eszközök lecípelésére, gondolok itt a nyugágyra, napernyőre, vagy csak a telepítettek fértek el? Köszönettel Gombos Sándor
Kedves Sándor! Mint ahogy már írtam, két helyen is van lehetőség strandolásra a településen. Az a partszakasz, ami az Arkadianos hotelnél látszik, egy kicsit keskenyebb parttal rendelkezik, így ott inkább csak a kirakott napágyak és napernyők férnek el. A másik parton több hely van a saját dolgoknak, tehát oda le tudják vinni. A napágyak bérlése 1 napra szól, 2 napágy és 1 napernyő 6€/ nap. Van arra lehetőség, hogy ha napközben fel szeretnének menni a szobába, akkor miután visszamennek, újra tudják azokat használni. Üdvözlettel: Zsuzsi