(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Tóth Judit Dátum: 2010-03-21 17:08:22
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-03-20 18:29:16
Kedves Zsuzsa! Az Ibéria apartman felszereltségéről illetve a közelben lévő étkezési lehetőségekről Csilla már részletesen írt. Annyit fűznék még hozzá, hogy a Georgina apartmanban van lehetőség akár csak vacsora igénybevételére. Ezt már itthon be lehet fizetni, és akkor egy étkezés költségével kint már nem kell számolni. Az étlap megtalálható az Ellátás fül alatt. Én tudom ajánlani ezt a lehetőséget, mert egyrészt bőséges, nagy adagot adnak és nagyon finom, másrészt a vacsora időpontját rugalmasan kezeli, tehát nem kell a programokat a vacsorához igazítani (18 órától amíg nyitva vannak). Laganasból indulnak buszok Zakynthos városba, és onnan pedig szinte minden nagyobb településre közlekednek helyközi buszok. Sajnos itt is mint egész Görögországban jellemző, hogy nem tartják be a menetrendet. A telepített idegenvezető majd fog menetrendet adni. Üdvözlettel: Zsuzsi
Kedves Zsuzsi! Az utolsó mondatod (" a telepített idegenvezető majd fog menetrendet adni " ) elgondolkoztatott: Nem te vagy a telepített idegenvezető? Eddig úgy gondoltam...Más. Ezek szerint csak Laganasból lehet busszal Zakyntos városba vagy bárhová máshová eljutni? Agios Sostisból nincs buszjárat? Még egy kérdésem van. Ha a Jennyben egy adott turnusra csak 2-3 aparmant foglalnak le a GT-s utasok, kiadják vajon a többit más (pl.angol) vendégeknek? Vagy ezeket az apartmanokat mindenképpen fenntartják az irodának? Előre is köszönöm a választ. Üdv, Judit
V. Bence Dátum: 2010-03-21 10:11:41
Augusztus 28-al megyünk Zakynthosra! Milyen szórakozási lehetőségek vannak? Hasonló árakra számítsunk mind Korfun? Időjárás? ->Augusztus végén, szeptember elején, milyen az idő? Köszönöm, a választ! Bence
Csepregi Csilla Dátum: 2010-03-20 22:16:37
Kulcsár Zsuzsa írta ekkor: 2010-03-20 17:27:06
Köszönöm! Sokat segítettél! Még azt meg tudnátok mondani, hogy helyközi buszok közlekednek-e Laganasból a közeli településekre? Van jogsim, de ezer éve nem vezettem, nem Görögországba kéne elkezdeni :) így az autóbérlés kizárva sajnos. További szép napot mindenkinek!
Szia Zsuzsa!A helyközi buszok Laganas főutcájának tengerparti végéből közlekednek,de mint Zsuzsi is írta nem a pontosságukról nevezetesek!Ha nem szeretnél vezetni,de szívesen körbejárnád a szigetet,ajánlom,hogy fizess be néhány fakultatív programra akár a GT-nél,akár valamelyik helyi utazási irodánál.Úton-útfélen megtalálod őket Laganasban és Agios Sostisban is.Üdv,Csilla
Gombos Sándor Dátum: 2010-03-20 20:01:37
Kedves Zsuzsa! Köszönöm a tájékoztatást, már szinte ott sétáltam az utcákon és a tengerparton.Kérdezném , hogy a helybeni strandoláshoz van -e értelme, helye a saját eszközök lecípelésére, gondolok itt a nyugágyra, napernyőre, vagy csak a telepítettek fértek el? Köszönettel Gombos Sándor
Grand Zakynthos Dátum: 2010-03-20 19:12:36
Gombos Sándor írta ekkor: 2010-03-20 00:23:15
Üdvözlöm kedves Zsuzsa és minden leendő és már bepirosodott utastársat!A Georgina-ban két hétig közeli szomszédságban leszünk.Találtam más fórumon egy jó pofa oldalt ahol lehet előre nézelődni illettve tájékozódni a szigetről.Kedves Zsuzsa a kérdésem az lenne, hogy ezen az oldalon, ha ideje engedi és vett egy pillantást rá a ránk vonatkozó Agios Sostis panoráma felvételen van-e olyan i betüvel jelölt információs pont amihez közel vannak az apartmanok?Az oldal http://www.justzante.co.uk/article.asp?article=zante%20street%20view&item_ref=1981 Válaszát előre is köszönöm, és mindenkinek jó nézelődést. Üdvözlettel Gombos Sándor
Kedves Sándor! Pont pár napja találtam rá én is erre az oldalra. Szerintem nagyon jó. Az első kép, ahol az Arkadianos hotel van kiírva kiindulási pontnak, az kb. 5 percre található a Georgina apartmantól. Ez a tenger melletti út párhuzamos a Georgina utcájával. Ha visszafordul, és kicsit ráközelít a képre, akkor ott láthatja a honlapunkon is megemlített Syrtaki éttermet. Ez a partszakasz, amit lát a képen az egyik strandja a településnek. A Bougainvillea kiírás már inkább az Ibéria apartmanhoz van közelebb, tulajdonképpen az ezzel párhuzamos úton található. A Lorenzo Villasnál ha tovább megyünk jobbra, akkor már ott is van a Georgina apartman. Az Ole Ole étterem képénél lehet is látni a Georgina épületét, ahol az Adelfia étterem kiírás van, az már az apartman étterme. Ugyanezen a képen, ha az eredeti nézetből indulunk, látszik, ahogy emelkedik az út. Ott található egy nagyon szép partszakasz, az utasok többsége, ha helyben strandolt, akkor ezt a részt választotta. Talán ezekből a képekből is lehet látni, hogy a településen kicsit kanyargósak az utak, ami elsőre egy kis problémát szokott okozni, de hamar megszokják az utasok. . Ha lenne még kérdése, szívesen válaszolok. Üdvözlettel: Zsuzsi