(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2010-03-15 08:42:32
Kedves Évaanya! Lányom 5 éves volt, amikor elvittük busszal Paraliára.Azóta minden évben busszal utazunk Görögországba, tavaly épp Zakynthoson voltunk. Igaz,Paralia közelebb van, de azért nem itt a szomszédban található, mint a Balcsi. Nekem semmi gondom nem volt vele 5 évesen sem, kibírta, amig a busz megállt, sőt jobban bírta nálam. azért játékokat vigyél nekik mert unatkozhatnak!Természetesen te ismered a gyerekeidet, az én lányom nem túl gyakran jár a mellékesbe, így nem volt gond a négy óra. Az éjszakai órákat a te gyermekeid is végig fogják aludni - szerintem. Kívánom nektek, hogy érezzétek nagyon jól magatokat Zakynthoson! Csodás nyaralásban lesz részetek, az biztos!!!!! Ibolya
Évaanya Dátum: 2010-03-14 21:55:28
Szeretnék tapasztalatokat hallani olyanoktól, akik utaztak már busszal Zakynthos-ra kisgyerekkel (illetve egyéb hosszú távra). Busszal szeretnénk menni Zakynthos-ra, nagyon várom, a Gyerekeim is lelkesek, de tartok is tőle, hogy hogyan viselik a hosszú utat a kicsi gyerekek, hogy tudják pl. a wc-zést visszatartani, hogy oldható ez a kérdés meg, mert ahhoz még kicsik, hogy mindig csak a megállókor jöjjön rájuk a szükség (az enyémek épphogy 5 évesek lesznek a tervezett utazáskor). Köszönöm előre is a reagálásokat!
Giczi Klementina Dátum: 2010-03-14 20:20:01
Szia Zsuzsi! Érdeklődnék, hogy mit tudsz mondani a mostani görögországi eseményekkel kapcsolatban? Mennyire és milyen itekintetben befolyásolhatja a nyaralásokat véleményed szerint? Mások véleményét is szívesen fogadom. Nem valami biztató a helyzet. Köszi és üdv: Klemi
Lakatos Tímea Dátum: 2010-03-14 18:22:02
Érdeklődni szeretnék, hogy helytálló-e az az információ (a katalógusban olvastam), hogy a Jenny 4 férőhelyes egy légterű apartmanjait 2 főre is lehet foglalni? Előre is köszönöm válaszukat.
Nóri Dátum: 2010-03-13 15:47:51
Kedves Grandzsuzsi!Érdeklődnék tőled,hogy a Zakynthosra utazó egyéni utasok kapnak-e térképet a szigeten való tájékozódáshoz?Tavalyelőtt Korfun az osztrák iroda amelytől a szállást béreltük a szerződéssel együtt küldött egy térképet is.Ez alapján tájékozódtunk a két hét alatt.Én és a családom egyébként július 24-augusztus 7-ig leszünk a Georginában.Előre is köszönöm válaszod!Nóri