(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szalai József Dátum: 2010-02-24 09:42:02
Kedves Judit! Ide is átjöttem. A Jennyben tavaly nem volt TV, de őszintén szólva nem is hiányzott. Lehet, hogy idén már lesz, bár a görög nyelvű adásból nem sokat lehet érteni. Van viszont WIFI lehetőség, mégpedig ingyen. Ha visz laptopot mindenről tud tájékozódni és még filmet is tud nézni, nomeg levelezni is. A ház tulajdonosai egy görög-angol házaspár ( a hölgy angol, Naominek hívják a férj görög) nagyon kedvesek, rokonszenvesek és segítőkészek. Van egy nagyon aranyos rosszcsont kisfiuk. Nem kell félni, biztos nagyon jól fog sikerülni a nyaralás. Jó készülődést kívánok mindenkinek József
Tóth Judit Dátum: 2010-02-23 22:06:24
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-02-23 21:48:38
Kedves Judit! Én a helyedben nem cserélném el a Jennyt, de természetesen neked kell döntened. Az Ibéria 10-es szobából körülbelül annyira fogjátok látni a tengert, mint a Jenny 305-ös szobájából. Agios Sostis szebb és csendesebb tengerparti része is közelebb esik a Jennyhez. Az viszont igaz, hogy Laganas közelebb van az Ibériához. Viszont ha szerettek sétálni, akkor a 10 perccel hosszabb séta sem lehet probléma. Remélem tudtam segíteni. A három hónap pedig gyorsan el fog telni, addig is ha bármilyen kérdésed lenne, szívesen válaszolok. Üdv: Zsuzsi
Kedves Grandzsuzsi! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. A szívem mélyén ezt a választ vártam és most már teljesen megnyugodtam, most már biztosan nem cserélek! Találkozunk májusban. Már alig várom! Még egyszer köszi a segítséget! Üdv, Judit
Grand Zakynthos Dátum: 2010-02-23 21:48:38
Tóth Judit írta ekkor: 2010-02-22 22:30:01
Kedves Grandzsuzsi! Köszönöm a válaszod. Még egy kérdésem van ugyanebben a témában: az Ibériából lényegesen jobban látszik-e a tenger, mint a Jenny legfelső emeletéről? Már befizettem a nyaralást és a Jenny 305-t választottam.( Három hónap már ott leszünk!)De most elkezdtem hezitálni... Mi középkorú házaspár vagyunk és csak ketten megyünk. Az Ibériában még szabad a 10-s emeleti 3 személyes, elvileg még módosíthatnék. Te a helyemben megtennéd, elcserélnéd a Jenny 305-t az Ibéria 10-re? (A tágasság persze egyáltalán nem fog zavarni bennünket!) Ha este kimozdulunk sétálni, melyik apartman közelében van inkább élet?( Laganas mindenképp messze van, azt sejtem) Előre is köszönöm válaszodat! Üdv, Judit
Kedves Judit! Én a helyedben nem cserélném el a Jennyt, de természetesen neked kell döntened. Az Ibéria 10-es szobából körülbelül annyira fogjátok látni a tengert, mint a Jenny 305-ös szobájából. Agios Sostis szebb és csendesebb tengerparti része is közelebb esik a Jennyhez. Az viszont igaz, hogy Laganas közelebb van az Ibériához. Viszont ha szerettek sétálni, akkor a 10 perccel hosszabb séta sem lehet probléma. Remélem tudtam segíteni. A három hónap pedig gyorsan el fog telni, addig is ha bármilyen kérdésed lenne, szívesen válaszolok. Üdv: Zsuzsi
Vizi Gyöngyi Dátum: 2010-02-23 09:58:05
Sziasztok! Aug.7-14-ig ki honnan jön? Én Győrből. Bár Veszprém megyei vagyok, csak sajna onnan nem indul busz. Köszi előre is! :)
Tóth Judit Dátum: 2010-02-22 22:39:52
Gál Jana írta ekkor: 2010-02-20 19:37:13
Szia Judit!Mi tavaly a 203 ba voltunk ,az 1 emeleten.Most a 204ben leszünk juli24-aug6 ig De lefoglaltuk még 3 apartmant mert egy nagy baráti társasággal megyünk együtt .A tengerre a rálátás nem tul jo mert oldalrol látod ,nem szemböl. Ha bármi kérdésed van szivesen válaszolok.Üdv :Jana
Kedves Jana! Köszönöm a válaszod! Az apartman közvetlen környéke milyen? A falu, vagy a kikötő és a minden képen látható- az Agios Sostis szigetre vezető- gyalogos híd messze van? Örülnék, ha esetleg küldenél egy-két képet! A címem: [email protected] Köszi! Ja és még egy kérdés:van tv a Jennyben vagy nincs? Mert a katalógusban azt írják, hogy igen, itt a fórumban pedig, hogy nincs. Nem mintha ez olyan fontos lenne, csak jó tudni. Üdv,Judit