(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Gál Jana Dátum: 2010-02-20 19:37:13
Szia Judit!Mi tavaly a 203 ba voltunk ,az 1 emeleten.Most a 204ben leszünk juli24-aug6 ig De lefoglaltuk még 3 apartmant mert egy nagy baráti társasággal megyünk együtt .A tengerre a rálátás nem tul jo mert oldalrol látod ,nem szemböl. Ha bármi kérdésed van szivesen válaszolok.Üdv :Jana
Tóth Judit Dátum: 2010-02-19 20:16:18
Gál Jana írta ekkor: 2010-02-19 08:55:17
Szio,én csak a Jenny apartmanrol tudok véleményt mondani.Én is nagyon sok mindent olvastam rola ,jot is rosszat is.De mi tavaly ott laktunk egy hétig,és mondhatom mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve.Heti 1 takaritás volt de az tényleg precizen,nem összecsapva,roppant segitökészek és kedvesek voltak velünk mindig,olyannyira hogy idén 2hetet töltünk ugyanitt.Ja és teljesen helytállo Csilla véleménye az apartmanok összehasonlitásárol,én is ugyanigy gondolom.Üdv.Jana
Kedves Jana! Örülök, hogy jelentkeztél és megnyugtattál a Jenny appartmannal kapcsolatban. Ti melyikben laktatok tavaly? Én a 305-t választottam, a legfelsőbb szint miatt. Talán jobb lesz a kilátás, mint a földszinti apartmanok esetén... Bár a tenger elég messze van, de azért remélem látni fogjuk, ha nem is úgy, mint tavaly Tolón, ahol az apartmanház közvetlenül a tengerparton állt. Ti mikor jöttök az idén? Üdv, Judit
Tóth Judit Dátum: 2010-02-19 20:07:12
Csepregi Csilla írta ekkor: 2010-02-18 19:45:45
A Jennyben leginkább több fős társaságoknak való szobák vannak.Gondolom akaik ketten mennek azok eleve ezt nem igazán választják.A Georgina pedig jóval nagyobb,tehát valamivel nagyobb nyüzsire lehet számítani a szálláson,pláne,hogy medencéje is van.Szerintem ez teljesen szubjektív,kinek ez tetszik,kinek az.A másik két apartmanról is nagyon jókat hallottam,bár én is az Ibériában laktam tavaly smile !Nyugodj meg,nincs gond egyikkel sem,aztán foglalj kedved szerint!Üdv,Csilla
Kedves Csilla! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! Véleményed megerősítette a választásomat: már be is fizettem a Jenny-be. ( május 22-től) Igaz, hogy csak kettesben megyünk a párommal, de szeretünk tágas appartmanban lakni, ez nem lesz gond. Üdv, Judit
Vécsei Zsanett Dátum: 2010-02-19 11:18:36
Galambosné Vukovits Mariann írta ekkor: 2010-02-18 21:59:57
Kedves Vécsei Zsanett!Te véletlenül nem Székesfehérvári vagy?
Szia Mariann! Nem, én Kazincbarcikai vagyok!
Gál Jana Dátum: 2010-02-19 08:55:17
Tóth Judit írta ekkor: 2010-02-18 17:36:10
Kedves Fórumozók és kedves Grandzsuzsi! Akinek van véleménye, írja meg, hogy vajon miért van az, hogy szinte mindenki az Ibéria apartmanban foglalt eddig? Sokkal közelebb lenne a tengerhez, mint a másik két ház? A térkép alapján nem hinném (hogy a laganasi strandhoz közelebb van, azt tudom) Miért ilyen népszerű az Ibéria? Nekem a fórumot olvasva a Jenny szimpatikusabbnak tűnik. Köszönöm a véleményeket, Judit
Szio,én csak a Jenny apartmanrol tudok véleményt mondani.Én is nagyon sok mindent olvastam rola ,jot is rosszat is.De mi tavaly ott laktunk egy hétig,és mondhatom mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve.Heti 1 takaritás volt de az tényleg precizen,nem összecsapva,roppant segitökészek és kedvesek voltak velünk mindig,olyannyira hogy idén 2hetet töltünk ugyanitt.Ja és teljesen helytállo Csilla véleménye az apartmanok összehasonlitásárol,én is ugyanigy gondolom.Üdv.Jana