Kedves Judit! Minden apartmanunk közel azonos minőségű. Nekem személy szerint a Jenny apartman a kedvencem, de sajnos azt választják a legkevesebben. Ennek több oka is lehet. Az Ibéria apartman az első évtől kezdve szerepel a Grand Tours ajánlatában, tehát arról van a legtöbb információ és tapasztalat. Az Ibériában csak egylégterű 2-3 férőhelyes szobák vannak, míg a Jenny apartmanban az egylégterű szoba 4 férőhelyes. Ezt például 2 házaspár nem szívesen választja, de baráti társaságoknak, családoknak teljesen ideális. A Jenny előnye, hogy pár éve épült, tehát új, nagyon tágasak a szobák, szép a kertje és a gyerekeknek még kialakítottak egy kis játszóteret is ott. Szerintem bárki bármelyik apartmant is választja, biztosan nem fog csalódni. Üdv: Zsuzsi
Kedves Grandzsuzsi! Köszönöm a válaszod. Még egy kérdésem van ugyanebben a témában: az Ibériából lényegesen jobban látszik-e a tenger, mint a Jenny legfelső emeletéről? Már befizettem a nyaralást és a Jenny 305-t választottam.( Három hónap már ott leszünk!)De most elkezdtem hezitálni... Mi középkorú házaspár vagyunk és csak ketten megyünk. Az Ibériában még szabad a 10-s emeleti 3 személyes, elvileg még módosíthatnék. Te a helyemben megtennéd, elcserélnéd a Jenny 305-t az Ibéria 10-re? (A tágasság persze egyáltalán nem fog zavarni bennünket!) Ha este kimozdulunk sétálni, melyik apartman közelében van inkább élet?( Laganas mindenképp messze van, azt sejtem) Előre is köszönöm válaszodat! Üdv, Judit