(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Tóth Judit Dátum: 2010-02-22 22:30:01
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-02-22 15:13:41
Kedves Judit! Minden apartmanunk közel azonos minőségű. Nekem személy szerint a Jenny apartman a kedvencem, de sajnos azt választják a legkevesebben. Ennek több oka is lehet. Az Ibéria apartman az első évtől kezdve szerepel a Grand Tours ajánlatában, tehát arról van a legtöbb információ és tapasztalat. Az Ibériában csak egylégterű 2-3 férőhelyes szobák vannak, míg a Jenny apartmanban az egylégterű szoba 4 férőhelyes. Ezt például 2 házaspár nem szívesen választja, de baráti társaságoknak, családoknak teljesen ideális. A Jenny előnye, hogy pár éve épült, tehát új, nagyon tágasak a szobák, szép a kertje és a gyerekeknek még kialakítottak egy kis játszóteret is ott. Szerintem bárki bármelyik apartmant is választja, biztosan nem fog csalódni. Üdv: Zsuzsi
Kedves Grandzsuzsi! Köszönöm a válaszod. Még egy kérdésem van ugyanebben a témában: az Ibériából lényegesen jobban látszik-e a tenger, mint a Jenny legfelső emeletéről? Már befizettem a nyaralást és a Jenny 305-t választottam.( Három hónap már ott leszünk!)De most elkezdtem hezitálni... Mi középkorú házaspár vagyunk és csak ketten megyünk. Az Ibériában még szabad a 10-s emeleti 3 személyes, elvileg még módosíthatnék. Te a helyemben megtennéd, elcserélnéd a Jenny 305-t az Ibéria 10-re? (A tágasság persze egyáltalán nem fog zavarni bennünket!) Ha este kimozdulunk sétálni, melyik apartman közelében van inkább élet?( Laganas mindenképp messze van, azt sejtem) Előre is köszönöm válaszodat! Üdv, Judit
Grand Zakynthos Dátum: 2010-02-22 15:13:41
Tóth Judit írta ekkor: 2010-02-18 17:36:10
Kedves Fórumozók és kedves Grandzsuzsi! Akinek van véleménye, írja meg, hogy vajon miért van az, hogy szinte mindenki az Ibéria apartmanban foglalt eddig? Sokkal közelebb lenne a tengerhez, mint a másik két ház? A térkép alapján nem hinném (hogy a laganasi strandhoz közelebb van, azt tudom) Miért ilyen népszerű az Ibéria? Nekem a fórumot olvasva a Jenny szimpatikusabbnak tűnik. Köszönöm a véleményeket, Judit
Kedves Judit! Minden apartmanunk közel azonos minőségű. Nekem személy szerint a Jenny apartman a kedvencem, de sajnos azt választják a legkevesebben. Ennek több oka is lehet. Az Ibéria apartman az első évtől kezdve szerepel a Grand Tours ajánlatában, tehát arról van a legtöbb információ és tapasztalat. Az Ibériában csak egylégterű 2-3 férőhelyes szobák vannak, míg a Jenny apartmanban az egylégterű szoba 4 férőhelyes. Ezt például 2 házaspár nem szívesen választja, de baráti társaságoknak, családoknak teljesen ideális. A Jenny előnye, hogy pár éve épült, tehát új, nagyon tágasak a szobák, szép a kertje és a gyerekeknek még kialakítottak egy kis játszóteret is ott. Szerintem bárki bármelyik apartmant is választja, biztosan nem fog csalódni. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2010-02-22 14:55:48
Gál Jana írta ekkor: 2010-02-17 09:46:33
Kedves Grandzsuzsi,én töled szeretnék kérdezni,de a kérdésem személyes jellegü ,igy szeretném ha felvennéd velem a kapcsolatot.Az email cimem [email protected] Segitségedet elöre is megköszönöm .Üdv Jana
Kedves Jana!Írtam neked emailt. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2010-02-22 14:54:56
Vécsei Zsanett írta ekkor: 2010-02-15 21:44:41
Szia Grandzsuzsi! Nem tudom, hogy tudsz -e abba segíteni hogy a most kialakult helyzet (állami csöd közeli) mennyiben befolyásolja a nyaralást?? ( árak, nyaralás, utazás) Előre is köszönöm a választ! Üdv: Zsani
Kedves Zsani! Ahogyan már Bence is írta, a Görögországban kialakult helyzet egyenlőre kilátástalan. Én is csak annyit tudok, amennyit a hírekben hallani. Bízom benne, hogy semmilyen rossz hatással nem lesz a nyaralásra. Üdv Zsuzsi
Győriné Horváth Szilvia Dátum: 2010-02-22 14:11:13
Szia Jana.Tavaly az ibéria apartmanba voltunk nagyon szép hely,a három apartman közül ez van a legközelebb a laganasi homokos partszakaszhoz.A központ még innen majd 1 km .A másik 2 apartman az Agios Sostis-i tengerparthoz nagyon közel van de az nagyon keskeny partszakasz.Zanthe beach innen nagyon messze van.Remélem tudtam segíteni.Jó nyaralást.Üdv Szilvi