(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2010-02-15 13:20:38
Giczi Klementina írta ekkor: 2010-02-12 19:06:51
Sziasztok! Mi is előfoglaltunk aug.21.-szept.4.! Már nagyon várjuk az indulást. Grandzsuzsi! Az Ibériában szállunk meg a 6-os szobában. Nem tudod, hogy ez a szoba miért nem annyira felkapott, a 12-essel együtt? Ennyire rossz, hogy ott hátul van? Merre felé néz az erkély? Sajna erre az időpontra már csak ez volt. De nem baj, biztos jól fogjuk magunkat érezni. A vacsora hol van? Messze a szállástól? Laganas valóban 1200 m innen? Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Esetleg jön vki Gy-M-S megyéből?? Üdv: Klemi
Kedves Klemi! Ahogy Csilla már írta, a szobák (6 és 12-es) ugyanolyak, mint a többi, semmivel sem rosszabbak. Valóban egy másik épületben vannak az 5-ös és 11-es szobákkal együtt, de ez szinte nem is érzékelhető, hiszen a felső részen már össze van kapcsolva egy lépcsővel a két épület. A vacsora a Georgina apartman éttermében van, ami kb. 10-15 perc séta az Ibériától. Laganas központja kb. 1200m-re található, de kellemes sétával, akár végig a tengerparton, fél óra alatt át lehet érni. Remélem tudtam segíteni. Üdvözlettel: Zsuzsi
Csepregi Csilla Dátum: 2010-02-15 09:43:32
Giczi Klementina írta ekkor: 2010-02-14 22:28:28
Köszi a válaszokat! Ez mit jelent? Kipakoltatták a buszt? Mennyit kellett ott állni? Ha esetleg valaki más is tud válaszolni az első levelemre a Zsuszin kívűl, szívesen venném.
Na,akkor megpróbálok segíteni.Nincsen semmi gond az általad említett két apartmannal.Ezek a hátsó,kisebb épületben vannak,mivel itt nincs az emelet felett padlástér,ezért nagy melegben az emeleti apartman kicsit melegebb,mint a főépületben,de ezen kívül pontosan ugyanolyan,mint bármelyik másik szoba.Augusztusban amúgy is olyan meleg lehet,hogy kellhet a légkondi éjkszakára.Minden apartman ugyanabba az irányba néz és még a földszintiekből is látszik oldalról a tenger,mivel az egész épület úgy helyezkedik el,hogy a kaputól egy kicsit emelkedik a szint folyamatosan.Én gyakran jártam vendégségben a 12-ben és pont ugyanolyan jól lehetett látni a tengert,min tmáshonnan.Na remélem érthető voltam,ha nem,akkor kérdezz nyugodtan.A Macendónokra visszatérve....Nem pakoltattak ki semmit,de általában mindenhol úgy működik az útlevélvizsgálat,hogy összeszedik az útleveleket,elviszik,aztán visszahozzák.Ez eltarthat bármedddig,hangulatfüggő...A mi esetünkben a két Grandos busz egyszerre érkezett a határra,az elsőt pikk-pakk átengedték,aztán elmentek egy kicsit pihenni.....Lehet,hogy váltás volt,lehet,hogy ebédeltek,lehet,hogy egyszerűen csak szórakoztak,hiszen egyértelmű volt,hogy a két vusz együtt van.Szerintem a menetidőbe bele van kalkulálva az bösszes ilyen eset,mert ettől még pontosan tudtuk tartani a menetidőt.Kifelé a szerbek nem szórakoztak,hazafelé ők is igen nehezen engedtek ki minket.Ez volt a rosszabb,mert ott voltunk már 100 méterre a magyar határtól,mégis jó sokat kellett várnunk.De azért semmi gáz,ki lehet bírni.Üdv,Csilla
Giczi Klementina Dátum: 2010-02-14 22:29:18
Bocsi a Zsuzsin... smile
Giczi Klementina Dátum: 2010-02-14 22:28:28
Köszi a válaszokat! Ez mit jelent? Kipakoltatták a buszt? Mennyit kellett ott állni? Ha esetleg valaki más is tud válaszolni az első levelemre a Zsuszin kívűl, szívesen venném.
Csepregi Csilla Dátum: 2010-02-14 21:17:34
Erika írta ekkor: 2010-02-13 08:26:17
Nem zűrös, csak lusta népség, mivel este értünk oda.
No,azért a jóindulat sem tengett bennük túl.... smile