(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-12-03 11:23:32
még csak annyit szertnék kérdezni , apartmanba szeretnénk mindenkép menni és látom laganason csak 1 apartman van ! arról mi a véleményed? nagyon messze van mindentöl mert a térképen nem tünik valami közelinek ! és ha van még valami infod róla vagy laganosról sokat segitene ! köszi elöre is
Dátum: 2009-12-03 11:05:39
Csepregi Csilla írta ekkor: 2009-12-02 15:26:48
Szia Krisztián!Zakynthoson tudom neked ajánlani Laganast.Az egész kisváros tulajdonképpen egy hatalmas buli-főutcából áll.Angol fiatalok tömege lepi el esténként a diszkókat és koktélbárokat,iszonyú nagy a pörgés főleg főszezonban,de már június második fele is elég bulizós.Sokan pont ezért nem szeretik Laganast.Szerencsére vannak a szigetnek ennél sokkal nyugodtabb helyei is,ahol remekül ki lehet pihenni az éjszakai bulizást és gyönyrű természeti szépségeket lehet megcsodálni,esetleg tudsz búvárkodni,ha érdekel az ilyen típusú kikapcsolódás is.Üdv,Csilla
köszönöm szépen az infokat !
Csepregi Csilla Dátum: 2009-12-02 15:26:48
írta ekkor: 2009-12-02 12:25:01
sziasztok én 2010 re egy olyan görög szigetet keresek ami bulis pörgös hely már voltam paralián és korfun valaki tud még esetleg ilyen helyeket ajánlani ? elöre is köszi
Szia Krisztián!Zakynthoson tudom neked ajánlani Laganast.Az egész kisváros tulajdonképpen egy hatalmas buli-főutcából áll.Angol fiatalok tömege lepi el esténként a diszkókat és koktélbárokat,iszonyú nagy a pörgés főleg főszezonban,de már június második fele is elég bulizós.Sokan pont ezért nem szeretik Laganast.Szerencsére vannak a szigetnek ennél sokkal nyugodtabb helyei is,ahol remekül ki lehet pihenni az éjszakai bulizást és gyönyrű természeti szépségeket lehet megcsodálni,esetleg tudsz búvárkodni,ha érdekel az ilyen típusú kikapcsolódás is.Üdv,Csilla
Dátum: 2009-12-02 12:25:01
sziasztok én 2010 re egy olyan görög szigetet keresek ami bulis pörgös hely már voltam paralián és korfun valaki tud még esetleg ilyen helyeket ajánlani ? elöre is köszi
Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2009-12-01 18:58:52
Tisztelt Grand Tours! Kedves Utasok! Alig várom a 2010-es ajánlatokat. Viszont lenne egy kérdésem. A katalógus szerint a visszaérkezéstől számítva 6 hónapig kell érvényesnek lenni az útlevélnek, máshol 3 hónapról halloattam. A miénk lejárata: 2010. december, azaz három hónapig érvényes, de hat hónapig nem, ha júliusban megyünk. Feltétlen kell új útlevél? köszönö a választ. Ibolya