(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2009-09-17 11:38:48
Vér Mihály írta ekkor: 2009-09-12 11:06:36
Heló mindenki és szia Zsuzsi!Mi 18-án utazunk zakynthosra,és szeretném megkérdezni,mert úgy hallottam,hogy a Jenny apartmanban ingyenes a wifi használat,hogy ez tényleg így van-e?És még azt szeretném megtudni,hogy így szeptember végén még azért jó-e az idő?Elöre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!Üdv:Misi
Szia Misi! A Jenny apartmanban ingyenes a wifi használat, de a szobákban nem jó a jel, ezért a recepciónál tudtok majd internetezni. Az időjárás szeptember végén elég szeszélyes. Ez jellemző már erre a hétre is. Többször volt kisebb eső, de egy pillanat alatt kisüt a nap és felmelegszik az idő. A következő oldalon tudod megnézni az előrejelzést, bár óránként változik a helyzet: http://www.wunderground.com/global/stations/16719.html Jó készülődést! Üdv: Zsuzsi
Grimplini Ferenc Dátum: 2009-09-15 21:55:42
Sziasztok! 13-án érkeztünk haza Zakynthosról, sajna letelt a 2 hét a szigeten! Nagyon jól éreztük magunkat, bejártuk az egész szigetet! Zsuzsiról, Georgináékról csak csupa jót tudunk írni! Szuperek voltak! Kislányunk Vivike(2 éves) még most is emlegeti őket, és küldi a pacsit meg a puszit Danielnek, mert nem tudtak elköszönni! Szóval Zsuzsi üdvözlet nektek! smile
Vér Mihály Dátum: 2009-09-12 11:06:36
Heló mindenki és szia Zsuzsi!Mi 18-án utazunk zakynthosra,és szeretném megkérdezni,mert úgy hallottam,hogy a Jenny apartmanban ingyenes a wifi használat,hogy ez tényleg így van-e?És még azt szeretném megtudni,hogy így szeptember végén még azért jó-e az idő?Elöre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!Üdv:Misi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-09-09 12:18:01
Morvai Henrietta írta ekkor: 2009-09-08 22:36:04
Sziasztok! A párommal 11-én indulunk Zakynthosra és a Georgina apartmanban lesz a szállásunk. Viszont ahogy az alaprajzon látom nincs a szobába(407) főzősarok és nincs széf se a leírás alapján. Azt szeretném kérdezni mennyire hiteles az alaprajz és a leírás? Előre is köszi a választ!
Kedves Henrietta! A 407-es szobában is van főzősarok, viszont széf az egész emeleten nincs.Tehát a 400-as szobákban egyáltalán nincs. Jó készülődést! Üdv: Zsuzsi
Morvai Henrietta Dátum: 2009-09-08 22:36:04
Sziasztok! A párommal 11-én indulunk Zakynthosra és a Georgina apartmanban lesz a szállásunk. Viszont ahogy az alaprajzon látom nincs a szobába(407) főzősarok és nincs széf se a leírás alapján. Azt szeretném kérdezni mennyire hiteles az alaprajz és a leírás? Előre is köszi a választ!