(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szőgyényi Csaba Dátum: 2009-08-31 18:37:17
Szia Zsuzsa! Szeretnénk mi is megköszönni neked a segítséget, nagyon sima útunk volt hazafelé is, sokkal jobb volt ez az útvonal! Paralian is szép szállást kaptunk visszafele, jól kipihentük magunkat és vasárnap már otthon is voltunk!! Nagyon jól éreztük magunkat köszönjük a programajánlataidat, egyben sem csalódtunk! jövőre is megyünk, de lehet Corfura, akkor is bizalommal fordulnánk hozzád!! köszönjök, Ági, Csabi és a kis csapat.... Mindenkinek tudom ajánlani Zakynthos-t hiszen gyönyörű és 8 nap alatt bárányfelhőt sem láttunk, a Georgina apartman pedig mindn igyényt kielégít(klíma, erkély, medence napozóágy, bárpult, étterem, parkoló) jövőre találkozunk
Grand Zakynthos Dátum: 2009-08-31 11:54:53
Kata írta ekkor: 2009-08-31 09:43:23
Ja és Zantén lehet bérelni quadot is, vagy csak robogót és autót.
Kedves dfku! A 2010-es katalógus az év elején fog megjeleni, de pontosabbat én sem tudok. Kérlek érdeklődj a Grand Tours irodájában. Zakynthoson természetesen lehet quadot is bérelni. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-08-31 11:50:19
Budai Edina írta ekkor: 2009-08-24 18:35:22
Sziasztok!!! Tegnap érkeztünk haza Zakynthosról és istenien éreztük magunkat!!! A sziget gyönyörű, talán szebb mint a képeken és a Jenny apartman is szuper volt. Persze a felejthetetlen nyaralásunkhoz hozzájárult Zsuzsi is a kedvességével, önzetlen segítőkézségével. Zsuzsi!!!!!! Köszönünk mindent!!!! Jelentem hazaérkeztünk, bár hazafelé "érdekes" sofőröket kaptunk!!! Gyógyulást a lábadnak, sok türelmet az utasokhoz, illetve kellemes nyarat kívánunk Neked!!!! Valamint üdvözöljük Danielt, Georginat és férjét!!!! Edina&Marci
Sziasztok! Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! A lábam már szinte teljesen jól van. Az üdvözleteket átadtam. További kellemes nyarat Nektek is! Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-08-31 11:47:08
Péter Henriett írta ekkor: 2009-08-22 10:05:57
Szia Grandzsuzsi!Csak egy olyat szeretnék kérdezni, hogy a párom szülei mondták hogy megígérték neked, hogy mi majd viszünk túrórudit neked smile .Ezt ha megkérjük a busz sofőröket be lehet tenni a hűtőjükbe?Ugye még Te leszel szeptemberben kint?Az Ibéria 9-es szobájáról tudsz vmit mondani?pl. a tenger felé néz-e, zajos-e.A párom szülei vmi törököket említettek, hogy azok vannak vele szemben..... Már nagyon várjuk az utat :D Heni
Kedves Heni! A túró rudit biztosan szívesen beteszik a söfőrök a hűtőbe:) Előre is köszönöm! Az Ibéria 9-es szobája az emeleten van, tehát lehet látni a tengert. Abszolút nem zajos az apartman és a környéke sem. A szomszédban egy görög család van, akik nyaranta vannak csak itt, de mire Ti jöttök, ők már lehet itt sem lesznek és szerintem ők sem zajosabbak, mint a magyarok. Jó készülődést! Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-08-31 11:40:53
Bíró-Szabó Karolina írta ekkor: 2009-08-17 21:17:10
Kedves Grandzsuzsi! Jövőre Zakynthosra tervezzük nyaralásunkat, és már most gyűjtöm az infókat :) Szeretném megkérdezni, hogy a Csempész-öbölbeli hajókiránduláskor meddig visz ki a partig a hajó? Ugyanis más fórumokon olvastam, hogy ott, ahol a hajó kiköt, még ellep a víz (én pedig nem tudok úszni. Tudom, furcsán hangzik, pedig imádok a tengerben lubickolni-sekély vízben.) Lehet, hogy buta a kérdés, de nekem fontos! Előre is köszönöm! Karola
Kedves Karola! A hajókiránduláson a hajó egészen közel visz a partig, maximum térdig érő vízben kell kiszállni. A Kék- Barlangoknál pedig nem csak elhalad a hajó, hanem amennyire egy kétszintes hajó be tud menni, be is megy. Üdv: Zsuzsi