(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Péter Henriett Dátum: 2009-09-04 07:11:40
Balogh Julianna írta ekkor: 2009-09-01 19:48:31
Szia Heni! Add meg az e-mail címedet és ami kérdésed van szivesen válaszolok. Az enyém: [email protected]
Szia Julianna!Majd ha hazajöttünk beszélünk, mert már csak pár óra indulunk:) Heni
Grand Zakynthos Dátum: 2009-09-02 17:04:10
Balázs Brigitta írta ekkor: 2009-09-01 23:08:28
Szija Zsuzsi! Mult héten voltunk zakynthoson a párommal, és nagyon jól éreztük magunkat, minden szupi volt, köszönjük! De egy dolog azóta is foglalkoztat, mégpedig az a sütemény, amit a fővárosban ettünk a tüzijáték napján:D Már mindenhol kerestem, de nem találom a nevét, tejbegríz-szerűség volt, megsütve, cukrozva és fahéjazva. Remélem Zsuzsi te tudsz nekem segíteni, hogy mi lehet a neve!:) Válaszodat előre is köszönöm:)
Szia Brigitta! Az édesség neve fitoura. Üdv: Zsuzsi
Simon Ágnes Dátum: 2009-09-02 15:26:10
Sziasztok!Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra! Szeptember25-október04.megyünk Zakynthosra barátokkal,busszal, és nagyon sok fontos információt olvastam itt!Azért,ha valaki tudna nekem segíteni abban,hogy milyen idő szokott lenni ennyire az utószezonban,és van kint még azért szórakozási lehetőség is,mert szeretjük a nyüzsgést,de most van rá lehetőség,hogy utazzunk!Egyébként már sokat olvasgattam a szigetről,nagyon szépnek látom így képeken és sokan írták is!Nagyon boldog vagyok,hogy mehetek,és majd szívesen megosztom az élményeket is!Kitartás a velünk utazóknak!
Balázs Brigitta Dátum: 2009-09-01 23:08:28
Szija Zsuzsi! Mult héten voltunk zakynthoson a párommal, és nagyon jól éreztük magunkat, minden szupi volt, köszönjük! De egy dolog azóta is foglalkoztat, mégpedig az a sütemény, amit a fővárosban ettünk a tüzijáték napján:D Már mindenhol kerestem, de nem találom a nevét, tejbegríz-szerűség volt, megsütve, cukrozva és fahéjazva. Remélem Zsuzsi te tudsz nekem segíteni, hogy mi lehet a neve!:) Válaszodat előre is köszönöm:)
Balogh Julianna Dátum: 2009-09-01 19:48:31
Péter Henriett írta ekkor: 2009-08-18 07:55:38
Szia Julianna!Én és a párom szept.4-én indulunk és mi is a 9-es szobát kapjuk a Grandtours infoja szerint:)Majd megírnád milyen a szoba és a kilátás? Jó utat nektek! Heni
Szia Heni! Add meg az e-mail címedet és ami kérdésed van szivesen válaszolok. Az enyém: [email protected]