(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2009-08-18 10:20:43
Csepregi Csilla írta ekkor: 2009-08-18 09:14:45
Szia Karola!Bár nem engem kérdeztél,azért tudok néhány infóval segíteni!Ha nyugodt,szélcsendes idő van,a nagy hajók is teljesen ki tudnak menni a partig.Ez azt jelenti,hogy a hajóról egy pallón keresztül lehet kiszállni.Valóban előfordulhat,hogy derékig érő vízben kell kiszállni,de az úszni nem tudóknak adnak mentőmellényt.Ha kisebb csónakkal mentek a Navagio öbölhöz,akkor nagyobb a valószínűsége,hogy teljesen kivisz a partig még esetleg hullámosabb vízben is.A kisebb hajók előnye,hogy be tudnak állni a kék barlangokba is,míg a nagyobbak csak elmennek előttük.Remélem tudtam segíteni!Üdv,Csilla
Kedves Csilla , köszönöm a gyors választ, megnyugtattál! smile Azt hiszem, ha elmegy az ember Zantéra, egyik kihagyhatatlan kirándulás a Navaggio hajóval, csak ezért aggódtam egy kicsit (mármint, hogy ellep a víz, a derékig érő nem gáz)!
Csepregi Csilla Dátum: 2009-08-18 09:14:45
Bíró-Szabó Karolina írta ekkor: 2009-08-17 21:17:10
Kedves Grandzsuzsi! Jövőre Zakynthosra tervezzük nyaralásunkat, és már most gyűjtöm az infókat :) Szeretném megkérdezni, hogy a Csempész-öbölbeli hajókiránduláskor meddig visz ki a partig a hajó? Ugyanis más fórumokon olvastam, hogy ott, ahol a hajó kiköt, még ellep a víz (én pedig nem tudok úszni. Tudom, furcsán hangzik, pedig imádok a tengerben lubickolni-sekély vízben.) Lehet, hogy buta a kérdés, de nekem fontos! Előre is köszönöm! Karola
Szia Karola!Bár nem engem kérdeztél,azért tudok néhány infóval segíteni!Ha nyugodt,szélcsendes idő van,a nagy hajók is teljesen ki tudnak menni a partig.Ez azt jelenti,hogy a hajóról egy pallón keresztül lehet kiszállni.Valóban előfordulhat,hogy derékig érő vízben kell kiszállni,de az úszni nem tudóknak adnak mentőmellényt.Ha kisebb csónakkal mentek a Navagio öbölhöz,akkor nagyobb a valószínűsége,hogy teljesen kivisz a partig még esetleg hullámosabb vízben is.A kisebb hajók előnye,hogy be tudnak állni a kék barlangokba is,míg a nagyobbak csak elmennek előttük.Remélem tudtam segíteni!Üdv,Csilla
Péter Henriett Dátum: 2009-08-18 07:55:38
Balogh Julianna írta ekkor: 2009-08-12 11:21:32
Szia Attila! Mi a 9-es szobát kaptuk. Honnan jöttök? Mi Fertőszentmiklóson szállunk fel, de egyébként Bükön élünk. Jó lesz, hogy majd a tapasztalataitokat át tudjátok adni. Jó utat! Érezzétek jól magatokat!
Szia Julianna!Én és a párom szept.4-én indulunk és mi is a 9-es szobát kapjuk a Grandtours infoja szerint:)Majd megírnád milyen a szoba és a kilátás? Jó utat nektek! Heni
Koromné Körmöndi Krisztina Dátum: 2009-08-17 21:41:29
Kedves Grandzsuzsi! Nagyon szép egyhetetet töltöttünk Zakynthoson. Rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a gyönyörű helyet, ahol a tenger a kék mindenféle árnyalatában pompázik! Szerencsésen hazaérkeztünk, köszönettel a Grand Tours megbízható gépkocsivezetőinek! Üdvözlettel a Korom család!
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2009-08-17 21:17:10
Kedves Grandzsuzsi! Jövőre Zakynthosra tervezzük nyaralásunkat, és már most gyűjtöm az infókat :) Szeretném megkérdezni, hogy a Csempész-öbölbeli hajókiránduláskor meddig visz ki a partig a hajó? Ugyanis más fórumokon olvastam, hogy ott, ahol a hajó kiköt, még ellep a víz (én pedig nem tudok úszni. Tudom, furcsán hangzik, pedig imádok a tengerben lubickolni-sekély vízben.) Lehet, hogy buta a kérdés, de nekem fontos! Előre is köszönöm! Karola