(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Orosz Roland Dátum: 2009-08-14 22:20:12
Szia Zsuzsi! Én és a párom tavaly ez időtájt voltunk Zantén az Ibériában az emleten 11 es ben talán, mi ismerünk de lehet te már nem :) most is megyünk csak sajnos szpt. közepén "remélem jó idő lesz akor is :( " A georgina apartmanba lesz szálásunk mert csak ott van hely és abban érdeklődnék hogy az emeleten 409 - 401 es szobák közül melyik néz legközelebb a tengerhez, (ha részben az is jó lenne, ha olyan mint a Ibériában a 11 es szoba ) ? Melyik szoba van a pub felett az emeleten? Előre is köszönöm Roli
Szalai József Dátum: 2009-08-14 20:43:46
Grand Zakynthos írta ekkor: 2009-08-10 11:29:51
Szia Anita! Örülök hogy szerencsésen megérkeztetek. Nektek is további szép nyarat! Üdv: Zsuzsi
Kedves Zsuzsi! Mi júniusban voltunk a Jennyben! Akkoriban még nem Te, hanem egy Edina nevű idegenvetető volt ott. A férje Sándor a Georginában dolgozott az étteremben. Nagy terveik voltak ott Zakynthoson. Ha publikus, légy szíves megírni, mi történt velük? Fontos lenne beszélnem velük. Vagy, ha inkább úgy jobb, email címem: jomaszava@ chello.hu Előre is köszönöm a segítséget. Rólad nagyon sok jót olvastam a "Hellas" oldalain. Nagyon sok sikert kívánok tisztelettel: Szalai József
Dézsiné Kiss Anita Dátum: 2009-08-14 15:41:06
Sziasztok!!Mi Július 25-Augusztus 8-ig voltunk a Jenny apartmanban Én is csak ajánlani tudom a szobák tágasak,tiszták /heti kétszer takarítás, törölköző és ágynemű csere/csendes ,kisgyermekes családoknak is kitűnő a kertben játszótér található. Zsuzsi az idegenvezető mindenben segít , mi sem vettünk részt semmi szervezett programban mégis az egész szigetet bejártuk mondhatom szinte mindent láttunk a szigeten!!Mindenkinek aki a szigetre utazik kellemes nyaralást!!!!
Lengyel Dátum: 2009-08-14 10:01:55
Üdvözlök mindenki! Július 25-augusztus 01-ig voltunk a Jenny apartmanban. A szállás kultúrált,tiszta,csendes helyen van. Mindenkinek merem ajánlani. Az idegenvezető szenzációs! Kocsival mentünk és nem vettünk részt egyetlen szervezett programon sem. Ezeket magunknak szerveztük. Zsuzsi mindenben segített. Nagyon aranyos,segítőkész volt, 1szóval szuper. Ezúton is köszönjük,hogy nyaralásunkat felejthetetlenné tette. Mindenkinek jó utat és pihenést kívánok!!!!
Balogh Julianna Dátum: 2009-08-12 11:21:32
Papp Attila írta ekkor: 2009-08-11 13:22:27
Szia Julianna! Mi is az Ibériában leszünk a párommal, de mi már most pénteken indulunk, de ott leszünk 29-ig. Hanyas szobában lesztek?
Szia Attila! Mi a 9-es szobát kaptuk. Honnan jöttök? Mi Fertőszentmiklóson szállunk fel, de egyébként Bükön élünk. Jó lesz, hogy majd a tapasztalataitokat át tudjátok adni. Jó utat! Érezzétek jól magatokat!