(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kovács Mihály Dátum: 2009-08-03 17:46:30
Sziasztok, Szia Zsuzsa! Először is szeretnék mindenkit megnyugtatni: NINCS SEMMILYEN VIRUS!!!!! Mi 2 csodás hetet töltöttünk kint, vasárnap értünk haza, semmi problémánk nem volt ( a nejem foghúzását leszámítva, de ebben is segített Zsuzsa, mint mindenben, mindenkinek)! Az említett utasokkal is találkoztunk, sőt aznap mikor kiderült, hogy az említtet, illető nem érzi jól magát, reggel még fürödtünk is velük, se nekünk, sem a 12 éves lányunknak nem lett semmi baja!!Szóval mindenkinek nyugalom és irány a sziget! A 2 hét pedig valami CSODÁS volt! Mi a Jenny apartmanban voltunk, tudatosan ott foglaltunk szállást, s nem bántuk meg! Csendes, nyugodt, tiszta, és minden nagyon közel van! Béreltünk autót, motorcsónakot, quad-ot, és felfedeztük a szigetet. Javaslom mindenkinek!! Árakat nem írok, hisz az előttem lévők mindent leírtak, ráadásul nagyon pontosan! Ennek ellenére valakinek valami kérdése van, ha tudok, szívesen segítek! Mindenkinek Jó nyaralást! Nem lehet elmenni a Zsuzsa által végzett munka mellett! Én, illetve mi csak köszönettel tartozunk neki, melyet nem győzők elégszer megtenni, így ezúttal sem hagyhatom ki. Zsuzsa, KÖSZÖNÜNK MINDENT! Adél a „foghúzós”, Adélka a „kishúgod”, Misi a „rendes?” smile
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-31 23:40:06
eni írta ekkor: 2009-07-31 09:24:41
Kedves Grandzsuszi! A vírussal kapcsolatban.....Pont nálatok nyaralnak ismerőseink,akik már elvileg hétfőn jöttek volna haza,de a H1N1 vírus miatt karanténban vannak,a ti apartmanotokban... Mennyire kell ettől félni?Ők páran csak különleges eset?Köszi Eni.
Kedves Eni! Valóban volt utasom, akinek magas láza volt és meg volt fázva, így egyből az orvoshoz mentünk, mivel mindenki hallott már róla, hogy ezek is a tünetei a H1N1 vírusnak. A kórházban nem diagnosztizáltak nála H1N1 vírust, de mivel az utasnak veleszületett szívbetegsége volt, ezért kiemelt figyelemben részesítették. Ő és a barátai az előző napokban Laganasban jártak különböző szórakozóhelyeken, ahol nagyon sok angol és egyéb nemzetiségű turista koncentrálódik, tehát elképzelhető a fertőzésveszély. A magyarországi biztosító így elővigyázatosságból az egész társaságot itt tartotta, de az orvosi eredmények egyiküknél sem igazolták, hogy H1N1 vírussal fertőzöttek lennének. Pánikra semmi ok. Ahogyan már korábban írtam, ugyanannyi az esélye hogy valaki Zakynthoson megbetegszik, mint hogy Magyarországon. Megnyugtatásként jelzem, hogy azóta sincs olyan utasunk, akin a vírus jelei mutatkoznának,illetve annak ellenére hogy sokat voltam a fent említett utasok társaságában nekem sincs semmi bajom. Remélem, sikerült mindenkit megnyugtatnom. Üdv: Zsuzsi
Lurci Dátum: 2009-07-31 14:13:27
Sziasztok! Én és a párom Aug.7-én indulunk(pont 1 hét múlva) Zakynthos-ra.:) Alig várjuk már!!!:) Az Ibériában a 7-es szoba lesz a miénk.
nagy károlyné Dátum: 2009-07-31 12:00:46
szia Zsuzsi. emlékszel még ránk? junius elején voltunk nyaralni. Mi voltunk az egyedüliek akik a pelagos apartmanban ketten voltak. nagyon jol éreztük magunkat , és reméljük jövöre is fogunk találkozni. Szép nyarat kivánunk.
eni Dátum: 2009-07-31 09:24:41
Grand Zakynthos írta ekkor: 2009-07-30 12:52:17
Kedves Jutka! Nem kell félnetek jobban a szigeten a H1N1 vírustól, mint Magyarországon. Sajnos a TV mindig eltúlozza a dolgokat. Beszéltem orvosokkal, akik megnyugtattak. Védekezni úgy lehet, hogy folyamatosan mossa az ember a kezét, sok folyadékot iszik és rengeteg gyümölcsöt. Szóval nincs mitől tartanotok. Várlak Titeket, jó készülődést! Üdv: Zsuzsi
Kedves Grandzsuszi! A vírussal kapcsolatban.....Pont nálatok nyaralnak ismerőseink,akik már elvileg hétfőn jöttek volna haza,de a H1N1 vírus miatt karanténban vannak,a ti apartmanotokban... Mennyire kell ettől félni?Ők páran csak különleges eset?Köszi Eni.