Szia Csilla! Előre is köszönöm a gyors választ. Nos az az igazság, hogy nem tudom mikortól van elő- ill utó szezon. De azt tudom, hogy július végén tudnánk utazni. Sztem 1 hétre tudnánk menni busszal. Főzőcskézni nem igzán szeretnék, mert a nyaralás nem arról szól, de ha kell megoldom, mivel gondolom bevásárló központ ott is van. Az autót, robogót illetően attól függ mennyibe kerül, de sztem egy kis robogózás belefér. A fakultatáv kirándulás alatt azt érted, hogy múzeumlátogatás vagy hasonló dolgok? Ha igen akkor néhány látogatás jól jön egy kirándulás során. :D Remélem tudtam segíteni :D Kata
Szia Kata!Kb az alábbiakkal kalkulálj az idei árak alapján:Július végén 1 hét Zakynthoson apartmanban busszal 61.900 ft/fő,a két legjobban dícsért fakultatív program a buszos szigettúra 28 euró/fő és az egész napos hajózás a sziget körül 30 euró/fő.Ezek az árak akkor érvényesek,ha a Grandnál fizetsz be,helyi utazási irodával valamivel olcsóbban is megoldható.Robogót napi 15 euró körül lehet bérelni,egyébként július vége már bőven főszezon,tehát kisebbek a kedvezmények,mint elő vagy utószezoban.Egy vacsora tavernában itallal kihozható 10-15 euróból,de gyros pitában kapható sok helyen 2 euró körüli áron.2 nagyobb szupermarket van,a Dia Laganas főutcáján,ez gyalogosan közelebb van(kb fél óra)és van egy Lidl Laganasból a főváros felé menet,ez gyalogosan nem megoldható.Ezeken a helyeken az árak alacsonyabbak,kb mint itthon,vagy egy kicsivel magasabbak.A kicsi szupermarketek árai ennél a kettőnél magasabbak,viszont sokkal közelebb vannak.Konkrét árakat már írtam előző hozzászólásokban,ha van kedved keress vissza egy kicsit!Ha motort béreltek,akkor a szigettúrát egyénileg is meg tudjátok csinálni,pici felkészülés kell hozzá,mondjuk javaslom az Index.hu Zakynthos fórumát.Nekünk az egész napos hajókázás túl hosszúnak tűnt,ezért inkább kétszer elmentünk saját szervezésben 3-3 órás hajóútra.Egyszer a Navaggio öböl-kék barlangok útvonalon egyszer pedig teknősles-Marathonisi sziget-Keri kék barlangok volt a program.Mindkettő 15 euróba került.Ha van még kérdésed,szívesen próbálok segíteni!Jó szervezkedést és készülődést!Üdv,Csilla