Barátaimmal Zakynthos-on töltöttem életem egyik legcsodálatosabb nyaralását aug.10-19-ig! Sajnálattal és későn vettem észre Ibolya hozzászólását. Örömmel látom, hogy többet nem utazik ezzel az irodával, így legközelebb nem kell elviselni ilyen kedvetlen, intoleráns, a mindenben rosszat sejtő utastársat. Bár N.Sándor intelligensen és korrekt módon válaszolt, én is szeretnék néhány gondolattal reagálni. Azt gondolom, hogy aki befizet egy társasutazásra, annak tisztában kell lennie az "együttélés" alapvető szabályaival. Aki erre nem érzi képesnek magát, az üljön repülőre vagy a saját személyautójába és kivédheti az út során embertársainál vagy a szuper busznál felmerülő esetleges, előre nem látható problémákat. A sofőrök teljes odaadással, fegyelemmel és a vállukra nehezedő óriási felelőséggel vittek el minket erre a csodálatos görög szigetre. Mély tisztelet ezért Nekik. Az idegenvezetőnk, Szilvia korrekt tájékoztatást adott, bámulatos tudásával kápráztatott el bennünket, köztünk volt, orvost hívott, még a magánprogramunk tervezésében is segített, pedig az nem hiszem, hogy a feladata lett volna. Másnak lehet a stílusa túl "katonás", de ilyen nagy létszámú csoportokkal foglalkozni csak így lehet. Köszönjük Szilvi!
A mi, 7 fős csapatunk élvezte a nyaralás minden pillanatát! Már nem is emlékszem, amikor az ékszíjcserénél lázas betegen ültem az út szélén, hiszen sokkal mélyebb nyomot hagyott bennem Barátaim nevetése, a Navaggio-öböl lélegzetelállító látványa, a legnagyobb görög zászló, Porto Roxa holdbéli tája, Porto Limionas-i fürdőzésünk, a kellemes esti séták a parton és Laganas-ban, a Caretta Caretta, Keri-ben a naplemente...
Köszönöm a Grand Tours-nak és Ibolyának, hogy ezeket a gondolatokat megoszthattam másokkal is! Mi a Grand Tours-szal utazunk jövő nyáron is!