Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2007-09-22 17:39:29
Szeptember 8 - 15 között egy hetet töltöttünk el Zakynthos szigetén. Indulás előtt egy-két nappal rákattintottam a Fórum oldalra, ahol több negatív véleményt olvastam mind az irodával, mind a busszal és az idegenvezetővel kapcsolatosan. Meglepődtem, mert nekem jó benyomásaim voltak korábbról a Grand Tours -ról. Kissé csalódottan és kedvetlenül indultunk el, attól tartva mi vár ránk útközben és odakint. Szerencsére kellemesen csalódtunk, hiszen a busz tökéletes, kényelmes volt, a sofőrök udvariasak, biztos vezetők voltak. A szállásunk és ellátásunk kiváló volt, azt kaptuk, amit idehaza megrendeltünk. Az idegenvezetőről csak felsőfokban tudok beszélni. Magam is vezetek csoportokat, tudom mit várnak el az utasok egy idegenvezetőtől, mennyire ki kell szolgálni az érdekeiket. Mindezeket Szilvia tökéletesen megoldotta. Magas szintű ország - és helyismerete, nyelvtudása hozzájárult ahhoz, hogy felejthetetlen élményekben legyen részünk kinttartózkodásunk alatt. Köszönjük neki is és az utazási irodának is ezt a nyaralást.
Dátum: 2007-09-19 00:16:25
Barátaimmal Zakynthos-on töltöttem életem egyik legcsodálatosabb nyaralását aug.10-19-ig! Sajnálattal és későn vettem észre Ibolya hozzászólását. Örömmel látom, hogy többet nem utazik ezzel az irodával, így legközelebb nem kell elviselni ilyen kedvetlen, intoleráns, a mindenben rosszat sejtő utastársat. Bár N.Sándor intelligensen és korrekt módon válaszolt, én is szeretnék néhány gondolattal reagálni. Azt gondolom, hogy aki befizet egy társasutazásra, annak tisztában kell lennie az "együttélés" alapvető szabályaival. Aki erre nem érzi képesnek magát, az üljön repülőre vagy a saját személyautójába és kivédheti az út során embertársainál vagy a szuper busznál felmerülő esetleges, előre nem látható problémákat. A sofőrök teljes odaadással, fegyelemmel és a vállukra nehezedő óriási felelőséggel vittek el minket erre a csodálatos görög szigetre. Mély tisztelet ezért Nekik. Az idegenvezetőnk, Szilvia korrekt tájékoztatást adott, bámulatos tudásával kápráztatott el bennünket, köztünk volt, orvost hívott, még a magánprogramunk tervezésében is segített, pedig az nem hiszem, hogy a feladata lett volna. Másnak lehet a stílusa túl "katonás", de ilyen nagy létszámú csoportokkal foglalkozni csak így lehet. Köszönjük Szilvi! A mi, 7 fős csapatunk élvezte a nyaralás minden pillanatát! Már nem is emlékszem, amikor az ékszíjcserénél lázas betegen ültem az út szélén, hiszen sokkal mélyebb nyomot hagyott bennem Barátaim nevetése, a Navaggio-öböl lélegzetelállító látványa, a legnagyobb görög zászló, Porto Roxa holdbéli tája, Porto Limionas-i fürdőzésünk, a kellemes esti séták a parton és Laganas-ban, a Caretta Caretta, Keri-ben a naplemente... Köszönöm a Grand Tours-nak és Ibolyának, hogy ezeket a gondolatokat megoszthattam másokkal is! Mi a Grand Tours-szal utazunk jövő nyáron is!
Dátum: 2007-09-18 20:54:06
Tisztelt Ibolya! Sajnálom, hogy csak most olvastam hozzászólásait, melyeket a zakynthoszi utazásával kapcsolatban tett. Én lennék az a hölgy, aki "elfoglalta" az előre megvásárolt helyüket.Állítólag. De ha reálisan próbál visszaemlékezni a történtekre, akkor emlékeznie kell arra, hogy miután Ön hisztériás rohamot kapott, a sofőr azonnal intézkedett és Önök az előre lefoglalt helyeiken utazhattak. Ha emlékeznek rá egymás mögött ültünk. Sajnálom, hogy a csodálatos látnivalók, a gyönyörű idő, a sziget szépséges emlékei helyett ilyen rosszindulatú kicsinyes gondolatok foglalkoztatják Önöket! Más hozzászólására is szeretnék reagálni. MI meg voltunk elégedve Szilvivel az idegenvezetőnkkel.A kirándulások során óriási tájékozottságáról tett bizonyságot. Folyamatosan köztünk volt és nagyon segítőkésznek mutatkozott mindenkivel szemben. Csak hozzánk háromszor kellett orvost hívnia. Azonnal ott volt és azonnal intézkedett. Mi is csináltunk olyan programot, mely nem az iroda szervezésében történt. Készségesen segített összeállítani az útvonal tervünket. Köszönjük Szilvi!
Dátum: 2007-09-10 19:05:51
Kedves Grand Tours! Én teljes mértékig meg voltam elégedve az Önök által szervezett nyaralással, az irodában korrekt felvilágosítást kaptam az úttal kapcsolatban.A buszok igényesek és tiszták, a sofőrök kedvesek. A nyaralás kiemelkedő pontja mégis az idegenvezető volt, aki mindent megtett annak érdekében, hogy jövőre is az Önök utazási irodájt válasszuk. A találkozón minden fontos információt megkaptunk tőle. Mi több programra is elmentünk Szilviával és lenyűgöző a tudása, felkészültsége a szigettel kapcsolatban illetve a kedvessége az utasok felé. Már sok helyen jártam, de hozzá fogható idegenvezetővel még sehol sem találkoztam. A kirándulások utn még fogadóórát is tartott, amin megint csak bárki bármit kérdezhetett tőle és ő mindig nagyon segítőkész volt mindenkivel. Remélem elolvassák a levelem és továbbítják a Szilviának, mert mi 100 %-osan meg voltunk/vagyunk vele ELÉGEDVE!!! TÜNDÉRI IDEGENVEZETő!!
Dátum: 2007-09-07 14:53:57
Aug.24-Szept 2-ig nyaraltunk A GT. szervezésében Zakyntoson. Maximálisan megvagyunk elégedve az irodával! Ez már a második utunk (tavaly Korfun voltunk) és messze a legkorrektebbek a városban. Azt kapja az ember amit igérnek és ami a katalógusukban van. Köszönjük minden részvevőnek a közreműködést !!! (irodában, idegenvezető és a buszsofőrök stb.) Az idegenvezető nagyon szimpatikus volt, a fakultatív programokon sok érdekkes dolgot tudtunk meg tőlle. Minden városban ilyet szerették kívánni magunknak ! smile Reméljük hogy jövőre újra tálálkozunk !!! smile

Kapcsolat/Elérhetőség