(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Szalanics Nikoletta Dátum: 2013-03-13 12:12:10
Grand Bori írta ekkor: 2013-03-12 15:21:52
Kedves Nikoletta Én ugyan nem próbáltam ki, de megkérdeztem most: Jetski kb. 250 Kuna/15 perc, Parafly kb. 200 Kuna/10 perc.. Az árak tájékoztató jellegűek. A Marina éttermen kívül van még egy másik étterem a félsziget másik oldalán, illetve a recepcó mögött egy pizzás-hamburgeres étterem. Természetesen Porecs belvárosában sokkal több van, ahogy diszkó is. A Lanternán a Zodiak diszkó üzemel. Busz a Lanternáról Porecs belvárosába és vissza naponta 5-6 alkalommal közlekedik. Tavaly a buszjegy ára 25 Kuna/fő volt irányonként. Üdv. Bori
Nagyom szépen köszönöm a választ :))) már nagyon várjuk a júliust! :)
Grand Bori Dátum: 2013-03-12 15:21:52
Szalanics Nikoletta írta ekkor: 2013-03-06 20:44:21
Sziasztok Kedves Fórumozók! Mi július elején megyünk 1 hétre,amit már nagyon várunk!!! :) Azt szeretném kérdezni, elsősorban azoktól, akik már jártak Porecsben nyaralni, hogy valaki kipróbálta e a vizi sportok egyikét, ha igen nem e emléxik véletlenül az árakra? további kérdésem az lenne, hogy az éttermen kívül van e más étkezési lehetőség, gondolok pl. büfékre, pizzázóra, stb, vagy az csak a városban lehetséges? mivel fiatalok vagyunk így a következő kérdésem, hogy diszkó van a telepen, vagy az csak porecs városában van? a buszközlekedés mennyire jó a telep és a város között? előre is köszönöm a válaszokat! Sziasztok
Kedves Nikoletta Én ugyan nem próbáltam ki, de megkérdeztem most: Jetski kb. 250 Kuna/15 perc, Parafly kb. 200 Kuna/10 perc.. Az árak tájékoztató jellegűek. A Marina éttermen kívül van még egy másik étterem a félsziget másik oldalán, illetve a recepcó mögött egy pizzás-hamburgeres étterem. Természetesen Porecs belvárosában sokkal több van, ahogy diszkó is. A Lanternán a Zodiak diszkó üzemel. Busz a Lanternáról Porecs belvárosába és vissza naponta 5-6 alkalommal közlekedik. Tavaly a buszjegy ára 25 Kuna/fő volt irányonként. Üdv. Bori
Szalanics Nikoletta Dátum: 2013-03-09 16:17:09
Szalanics Nikoletta írta ekkor: 2013-03-06 20:44:21
Sziasztok Kedves Fórumozók! Mi július elején megyünk 1 hétre,amit már nagyon várunk!!! :) Azt szeretném kérdezni, elsősorban azoktól, akik már jártak Porecsben nyaralni, hogy valaki kipróbálta e a vizi sportok egyikét, ha igen nem e emléxik véletlenül az árakra? további kérdésem az lenne, hogy az éttermen kívül van e más étkezési lehetőség, gondolok pl. büfékre, pizzázóra, stb, vagy az csak a városban lehetséges? mivel fiatalok vagyunk így a következő kérdésem, hogy diszkó van a telepen, vagy az csak porecs városában van? a buszközlekedés mennyire jó a telep és a város között? előre is köszönöm a válaszokat! Sziasztok
Hahóóó valaki :))))
Grand Bori Dátum: 2013-03-07 16:53:18
Bernadett írta ekkor: 2013-02-21 19:41:09
Kedves Bori! Köszönöm a gyors választ ! Nem igazán értem miért kell egy kisgyermek után is annyit fizetni mint egy felnőtért amikor sem buszon nem foglal helyet mivel az utazás egyénileg történik, ágyat sem foglal mivel velünk egy helységben az álltalunk vitt utazókiságyban alszik. Nem kötekedni szertnék csak nem érzem jogosnak. Javaslom az irodának, hogy legyen gyermek kedvezmény mert ez nem igazságos! Üdv. Betti
Kedves Betti! Nem tudom, milyen időponban szeretnének menni, de ha pl. a főszezoni árakat megnézzük, a 2 fős apartman ára 101900 Ft, vagyis 1 főre 50.950 Ft-ra jön ki. A 3 fős apartman viszont nem 3x50.950 Ft, hanem 132.900 Ft, vagyis 31.000 Ft különbség van a 2 ár között. Horvátországban érkezéskor mindenkitől elkérik a személyazonosító okmányt, és leellenőrzik a recepción az adatokat. Ennek megfelelően ha egy gyermek a kinti tartózkodás alatt tölti be a 2 évet, ugyanúgy kiszámlázzák a +1 árat. Ugyenez vonatkozik az étkezésre. Ha pl. a gyermek ott tölti be a 12 évet, már ugyanúgy felnőtt ellátást számolnak. Ezeket a szabályokat nem mi hozzuk, hanem a horvátok. Ha a gyermek viszont csak 1 éves, és nem tölti be a kettőt, akkor mehetnek 2 fős apartmanba, és gyermekágyat is tudok neki lekérni. Üdv. Bori
Szalanics Nikoletta Dátum: 2013-03-06 20:44:21