Sziasztok Kedves Fórumozók! Mi július elején megyünk 1 hétre,amit már nagyon várunk!!! :)
Azt szeretném kérdezni, elsősorban azoktól, akik már jártak Porecsben nyaralni, hogy valaki kipróbálta e a vizi sportok egyikét, ha igen nem e emléxik véletlenül az árakra? további kérdésem az lenne, hogy az éttermen kívül van e más étkezési lehetőség, gondolok pl. büfékre, pizzázóra, stb, vagy az csak a városban lehetséges? mivel fiatalok vagyunk így a következő kérdésem, hogy diszkó van a telepen, vagy az csak porecs városában van? a buszközlekedés mennyire jó a telep és a város között? előre is köszönöm a válaszokat! Sziasztok
Kedves Nikoletta
Én ugyan nem próbáltam ki, de megkérdeztem most: Jetski kb. 250 Kuna/15 perc, Parafly kb. 200 Kuna/10 perc.. Az árak tájékoztató jellegűek. A Marina éttermen kívül van még egy másik étterem a félsziget másik oldalán, illetve a recepcó mögött egy pizzás-hamburgeres étterem. Természetesen Porecs belvárosában sokkal több van, ahogy diszkó is. A Lanternán a Zodiak diszkó üzemel. Busz a Lanternáról Porecs belvárosába és vissza naponta 5-6 alkalommal közlekedik. Tavaly a buszjegy ára 25 Kuna/fő volt irányonként. Üdv. Bori