(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-06-11 07:02:34
Kedves Csaba!Este kb.8-ig a Branka apartmanház aljában várjuk a vendégek érkezését, ha utána érkeztek akkor a +385-91-9247855-ös számon érsz el, és megbeszéljük hol találkozzunk. Különben a Branka apartmanház 206-os szobájában lakunk!Úgyhogy ne izgulj, ha későn értek oda, hiszen így is minden rendben lesz! smile Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdés van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Molnár Csaba Dátum: 2011-06-10 20:39:33
Kedves Ákos! Köszönöm a választ biztosan oda fogunk találni. smile . Meddig lehet téged zavarni este ? Hol keressünk ? Mert félek ,hogy napközben nagy lesz a határforgalom a főszezon miatt ,és a dugó sem kizárt.De remélem nem késő este fogunk odaérni.Esetleg egy telefonszám amin elérünk?
Dátum: 2011-06-10 09:32:29
Kedves Csaba!Amikor megérkeztek az apartmantelepre, NEM KELL BEMENNI A RECEPCIÓRA, hanem rögtön a Branka apartmanházhoz kell jönni, ahol is majd várlak Benneteket!A Branka apartmanházat úgy találjátok meg a legkönyebben ha megérkeztetek az apartmantelepre, veletek szemben lesz a központi recepció épülete, itt jobbra kell fordulni, és ezután csak balra kell tartani folyamatosan, hiszen az apartmantelepen egy egyirányú út vezet körbe, és itt kell menni kb. egy háromnegyed kört egészen addig amíg meg nem látjátok a Grand Tours-os házjelző táblákat./Tudom, hogy most ez kicsit zavarosan hangzik, de ha ott lesztek, minden érthető lesz!/:)Minden adminisztrációt a Branka apartmanháznál fogunk megcsinálni illetve a kulcsot is itt fogjuk átadni!Parkolási lehetőség az apartmanházaknál közvetlenül nem lehetséges, de 100méterre van a központi parkoló.Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Dátum: 2011-06-10 09:18:34
Kedves Emese!Nem meredek út vezet az apartmanokhoz, és Porecben is csak a főutca macskaköves illetve pár mellékutca. Én azt ajánlom praktikus hozni egy sportbabakocsit.Üdv.:Ákos
Dátum: 2011-06-10 09:13:30
Kedves Anita!Az utazás hetében lehet érdeklődni a telefonszám után, úgyhogy arra kérlek, hogy írj egy emailt az adott héten az [email protected] vagy a 06-52-448-348-as számon tudsz érdeklődni ez ügyben!:)Üdv.:Ákos