(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Molnár Csaba Dátum: 2011-06-09 14:09:34
Kedves Ákos ! Most fogunk először menni horvátba aug.6-aug 13.-ig 4 fő egyénileg. Kérdésem az lenne ,hogy augusztus 6. -án szombaton tudunk csak indulni kb 10-11 körül. Ha jól számolom szombat estére érnénk oda , akkor ott kit keressünk és hol a kulcsokért infókért? Még egy kérdés parkolási lehetőség van a Branka aparmannál ?Előre is köszönöm válaszod! Csabi.
nagyné andrásik emese Dátum: 2011-06-08 10:49:10
Kedves Ákos ! Érdeklődnék hogy mennyire meredeken kell menni a Daniela apartmanokhoz és Porecsen inkább macskakövesek a járdák? Ezt azért kérdezem hogy érdemes-e vinni egy kis sportbabakocsit a gyereknek a könnyebb strand és apartman közötti közlekedéshez. Előre is köszönöm válaszod! Emese
Iván Anita Dátum: 2011-06-06 14:52:53
Kedves Ákos! Köszönöm válaszod és ismét van kérdésem. Nagykanizsán szállunk fel, az utolsó megállóhelyen. Megkaphatom a telefonszámát valakinek, aki illetékes a buszon, hogy tudjak érdeklődni az esetleges késésről? Ne kelljen az éjszaka közepén feleslegesen várnunk, ha tudom ,merre jár a busz, tudunk mi is úgy időzíteni.
Iván Anita Dátum: 2011-06-06 14:52:44
Kedves Ákos! Köszönöm válaszod és ismét van kérdésem. Nagykanizsán szállunk fel, az utolsó megállóhelyen. Megkaphatom a telefonszámát valakinek, aki illetékes a buszon, hogy tudjak érdeklődni az esetleges késésről? Ne kelljen az éjszaka közepén feleslegesen várnunk, ha tudom ,merre jár a busz, tudunk mi is úgy időzíteni.
Kovács Olivér Dátum: 2011-06-02 12:12:44
Kedves Ákos! Az első turnusban megyünk és a partnerirodán keresztül. Remélem azért a "kiskapukat" így is sikerül megtudnunk. Köszönöm az infókat, a bankot is megkérdeztem, pénzkivételnél nem számolnak fel ekkora költséget, de azért remélem elég lesz a költőpénzünk. Igaz nagy drágaság lehet, de majd "okosan" vásárolunk. Köszönünk mindent! Oli