(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-05-30 08:38:43
Kedves Diána!A legközelebbi kórház Porecben van azaz 12km-re. Ez a kórház egy tranzitkórház, itt ellátják a sügős eseteket és szállítják tovább a betegeket Pulába.Ha bármiben tudok még segíteni írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Dátum: 2011-05-30 08:34:46
Kedves Olivér!A Lanterna apartmantelep 3 részből áll: Az apartmanok, a villák és egy négy csillagos szálloda. A villáknál található medencét italfogyasztás mellett igénybe lehet venni, a négy csillagos szálloda medencéje már más kérdés, de megérkezésük után elmondok mindent és természetesen azt is, hogy milyen "kiskapuk" léteznek! smile A sportolási lehetőségek pontos árait, ha már lent leszek megírom.A pénzkérdéssel kapcsolatban szerintem a dombornyomott kártyával kedvezőbben lehet vásárolni, de viszont a pénzkivételnél felszámol egy 1500-2000 forintos tranzakciós költséget!Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed írj nyugodtan!Melyik turnsban jöttök? smile Üdv.:Ákos
Skalitzki Dia Dátum: 2011-05-28 19:27:25
Kedves Ákos!Aziránt érdeklődnék,hogy van-e a közelben korház,mivel terhes vagyok,nem szeretném ha valami gond lenne,de ha mégis,akkor tudunk hova szaladni?
Kovács Olivér Dátum: 2011-05-28 14:24:41
Ja és elnézést, még valami eszembe jutott dombornyomott bankkártyát úgy emlékszem boltokban lehet használni. Úgy tudom ez kedvezőbb árfolyam, mert deviza árfolyamon és nem valuta árfolyamon kerül átváltásra. Ha automatából pénzt szeretnék kivenni ezzel is ugyanaz a helyzet? Csak azért kérdezem, mert nem szeretnék túl sok kunát kivinni, de ha kevés lenne, akkor jó megoldás lehet a bankautomata. Köszi, Oli
Kovács Olivér Dátum: 2011-05-28 14:15:51
Kedves Ákos! Köszönöm a választ, közben végig olvastam a fórumot és láttam, hogy korábban ugyanezt már megkérdezték. Elnézést érte. Viszont azt még itt nem olvastam, hogy a szomszédos szálloda medencéjét italfogyasztás mellett lehet-e használni? A katalógusban ezt láttam, de itt a honlapon nem olvastam. Valamint meg szeretném még kérdezni, hogy a sportolási lehetőségek közül a röplabda-, futball- és kosárpálya, ill. ping-pong asztal milyen feltételek mellett vehető igénybe, mennyibe kerül, óradíj vagy ilyesmi van? Köszönöm a választ! Oli